Saturday, August 28, 2021

Lengkap 2 Dos Vaksin

Lama dah tak update blog. Gambar raya tahun lepas pun tak up. Hahaha... Bukanlah nak kata tinggalkan dunia maya. Blogwalking selalu. Tinggalkan komen kadang-kadang. Update blog jarang-jarang.  Kebetulan hari ni ada masa lapang sikit. Kali ni saja je online nak bagitau. Baru je Khamis lepas aku dah lengkap 2 dos vaksin. Dapat vaksin Pfizer. Alhamdulillah, simptom tak teruk. In fact, 1st dos boleh dikatakan takde simptom langsung, selain daripada lenguh tangan. 2nd dos lenguh tangan tu lama sikit. Badan pun ada rasa lemau-lemau. Rasa nak lepak chill je 24 jam.

Korang dah settle vaksin?


[1st dose]


[2nd dose]


p/s: 2nd dose baru ada proper prop. baru dapat budget untuk printing kot.
 
 

9 comments:

Atiqah Najihah said...

Alhamdulillah setel dahhhh dua dos! Samalah, second dose lemauuu jugak lah badan kalau nak dibandingkan dengan first dose harituuuuu, tapi sehari dua aje.

Silah Hassy said...

Sama la dah selesai 2 dos hehe. Haaa ada idea nak update blog pasal g vaksin. Hahahha. Maaf tercuri idea 😄

Nina Mads said...

Lama blog tak update hehehe.. alhamdulillah selesai

Nina Mads said...

Under mosti semuanya prop ditaja hehe.. apa pun seronok dpt selfie

dear anies said...

dah boleh rentas negeri daaa

Ma said...

Lepas vaksin ni cerita rentas negeri la pulak jgn tak update da 😅

Rere said...

Thanks for sharing

visit our website

ittelkom jakarta

mun said...

alhamdulillah.. semoga kita semua dijauhkan dari penyakit berbahaya...

Ma said...

Booster plk la 🤪

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...