Saturday, August 28, 2021

Lengkap 2 Dos Vaksin

Lama dah tak update blog. Gambar raya tahun lepas pun tak up. Hahaha... Bukanlah nak kata tinggalkan dunia maya. Blogwalking selalu. Tinggalkan komen kadang-kadang. Update blog jarang-jarang.  Kebetulan hari ni ada masa lapang sikit. Kali ni saja je online nak bagitau. Baru je Khamis lepas aku dah lengkap 2 dos vaksin. Dapat vaksin Pfizer. Alhamdulillah, simptom tak teruk. In fact, 1st dos boleh dikatakan takde simptom langsung, selain daripada lenguh tangan. 2nd dos lenguh tangan tu lama sikit. Badan pun ada rasa lemau-lemau. Rasa nak lepak chill je 24 jam.

Korang dah settle vaksin?


[1st dose]


[2nd dose]


p/s: 2nd dose baru ada proper prop. baru dapat budget untuk printing kot.
 
 

2 comments:

Atiqah Najihah said...

Alhamdulillah setel dahhhh dua dos! Samalah, second dose lemauuu jugak lah badan kalau nak dibandingkan dengan first dose harituuuuu, tapi sehari dua aje.

Silah Hassy said...

Sama la dah selesai 2 dos hehe. Haaa ada idea nak update blog pasal g vaksin. Hahahha. Maaf tercuri idea 😄

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...