Sunday, January 1, 2017

Welcome 2017


Welcome 2017.

Tahun baru. Azam baru. Cabaran baru.

Pejam celik pejam celik, dah masuk 2017. Azam tahun 2016, nak buat entri lagi panjang daripada entri yang INI. Tapi azam cuma tinggal azam. Lagi teruk pulak tu. 2015 ada 41 entri blog. Tahun 2016 cuma 5 je. Nampak sangat dah tua, kurang aktif dah berblogging. Kih3... Mujur la still ada pembaca setia macam Pha Is dan Amanina. Terima kasih diucapkan.

Azam tahun 2017, aku belum fikir lagi. Hahaha... Tapi untuk blog, maybe tahun ni aku cuba aktif sket. At least entri blog tu lebih daripada 5. 46 dengan 5, jauh sangat beza nyer tu. Tapi jangan risau. Menaip entri mungkin tak berapa aktif, tapi menerjah blog itu masih aktif.



Rexylla still tengan promo sampai 8 Januari 2017. Sesiapa nak beli jubah, blouse dan perfume, jom terjah. Harga murah2. Nak tahu harga mana yang murah, just PM atau WhatsApp je. KHAS untuk pembaca blog So Full of Myself, sebut nama aku (tak kisah la nama sebenar atau handle name untuk blog) akan dapat extra 10% discount.


16 comments:

Pha Is said...

yea! dah boleh komen x ikut musim perayaan dah.. hahaha...
welcome back..

shameel Iskandar said...

Salam kunjungan dan selamat tahun baru Aswadz

Nina Mads said...

selamat tahun baru aswad.. erm jgn sedih2. tgk pha is rajin BW kaw2 thn lepas. hahah

Cikna said...

Try la bg diskon 50% hahaa... Typikal malay

zuhdi sanusi said...

hepi new year

hana hadi said...

adoi ni yg nak tngok balik brapa entry hna untuk thun lepas😂

Faiz Zakaria said...

rasanya masih belum terlambat untuk ucap selamat tahun baru kot.. hehehe

Pha Is said...

hahahha.. nina pun kaw2 jugak balun komen kat sini..

dear anies said...

slmt thn baru wpn da lps 18 hari ;-)

Nina Mads said...

hahahaa kelakar pha is tgk kt top komen.. 2 org 4 nama. maap kan kami tuan tanah

Nina Mads said...

aniess tahun baru sebulan tau. hehe

Pha Is said...

eh, ha ah.. baru perasan kat widget top commentators tu.. hehehe..

nina la ni, main tukar2 nama.. hahaha

aswadz said...

@pha is: baru perasan ke? huhuhu...

@amanina: sampai 2 ID korang guna utk komen ye. komen kaw2 pulak tu.

@shameel: selamat tahun baru.

@cik na: huhuhu...

@zuhdi: happy new year.

aswadz said...

@hana: haaaa, silakan tgk. hehehe...

@anies: selamat tahun baru. boleh lagi wish ni.

galaksi viral said...

Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

aswadz said...

salam perkenalan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...