Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, January 17, 2016

Jual Topup

kedai topup, jual topup


Member: Nampak tak kedai Celcom tu (sambil tuding jari). Tu la kedai tempat aku ambil upah jual topup. Zaman dulu mana ada jual handphone.

Aku: Kalau time tu takde jual handphone, untuk apa hang jual topup.

Member: Silap2. Maksud aku, topup takde yang jual online masa tu.


p/s: pantang salah cakap sket, memang kena terus. itu baru member sejati. hahaha...


12 so full of themselves :

Mizz Aiza said...

Dulu nak topup je mesti pergi kedai.. Kad tambah nilai comel, macam-macam corak.. Sekarang senang je boleh topup online..

aswadz said...

kad topup pun still ada jual lagi. cuma mungkin ada yg prefer topup online.

zuhdi sanusi said...

haha., ni tul2 tunggu pluang je.,
silap jer trus kena., =)

aswadz said...

hehehe...

Azlan Strider said...

kat mana kedai nie????

Regards,
-Strider-

Bro Ley said...

Ye betul2... member sejati je yg akan bahan kita kaw2 punya. haha

muhammad syahmi said...

Assalamualaikum Tuan,

Saya ingin bertanya sekiranya tuan sudi review laman web kami, sebuah laman web bagi pencarian bilik sewa dan housemates/roommates yang baru dilancarkan awal Oktober 2015.

Selain dari itu, adakah pihak tuan menyediakan ruang sekiranya kami menyediakan sebuah artikel untuk dikongsikan diruangan blog tuan? Terima kasih saya dahulukan.

Syahmi Ruhaizat
+6011-15359165
http://hidup.my/

Cik Itah said...

betul+ member sejati ni haha

Pha Is said...

grammar nazi rupanya.. hahaha

dear anies said...

nk pekena cpt je yek ;-)

aswadz said...

@azlan: gambar google je tuh. kedai yang member aku citer ni kat kangar perlis.

@bro_ley: member sejati gak yang akan bahan balik bila ada peluang.

@syahmi: err, saya nak share pun, saya sendiri jarang update blog skang ni.

@itah: huhuhu...

@pha_is: nazi??

aswadz said...

@anies: biasa la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...