Saturday, September 22, 2018

Laju Tak Ke Mana Pun



Bila korang terserempak dengan kereta yang bawak laju giler.
Pastu potong kereta korang bagai nak rak.
Pastu korang jumpa balik dekat traffic light.
Kereta korang sebelah2 pulak tu.
Pernah tak korang terfikir nak angkat tangan sambil tersenyum dekat dia?


p/s: siapa pernah buat, angkat tangan. *angkat tangan


10 comments:

Aisyah Sukor said...

Dulu, masa mula-mula dapat stereng, I was one of the speeder. Pernah la sekali tu, dah semangat potong org laju2 then jumpa dekat traffic light sebelah sebelah lepas tu angkat tangan. Sis pun balas angkat tangan sebab tak ingat pun ade potong kereta tu, maybe sebab kalut sangat lambat appointment. Habis appointment, reflect semula. baru teringat. hahahaha

Pha Is said...

hahaha.. kalau kereta mmg x berbaloi nak main potong2 ni.. nk potong pun x kemana.. x trafic light pun, bila dah potong, kereta depan tu pulak slow, nk potong susah. lain la kat highway..

tapi kalau moto lain cerita.. hahaha

reenapple said...

Pernah gak. Tapi tak pernah buat middle finger tu. Ehh

Faiz Zakaria said...

betul cakap Pha IS tu.. eh.. hahha

Hafiza AizZawa said...

nak jugak bukak tingkap nk tanya nak pergi mana tu? tapi takut sbb kita pompuan, kang dia tahan kete kang..

Etuza Etuza said...

Tak payah lah laju2 ya

zuhdi sanusi said...

dua2 aku rasa.,
kna ptong pastu msa jmpa kt trfik lig aku sengih je., dlm ati ckp lju2 pun jumpa lg.,
bawak krta laju pastu jmpa smula org yg aku ptong td kat trfic light., pun prnah gak.,
haha., sengal je rasa.,

Dunia Zumal said...

Kadang rasa macam nak tegur kenapa berhenti

E'in said...

Pernah. Hahahahaha

mamapp said...

Betul3.. last2 Kita gelakkan dia jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...