Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Monday, May 6, 2013

Mintak Tolong Barack Obama Pulak?

Sumer orang aku rasa tentu dah tahu kan keputusan PRU yang ke-13. Barisan Nasional tetap terus memimpin rakyat untuk masa 5 tahun yang akan datang. Nak tahu lebih lanjut, korang bole baca entri oleh Cik Aida kat SINI.


[Keputusan di kerusi sekolah Parlimen]


Kalo korang baca tajuk entri ni, mungkin korang akan rasa entri ni macam entri politik. Tapi sebenar nyer tak sangat. Apa yang aku prihatin skang adalah ini.








Aku bukan nyer nak racist ke hape. Tapi kalo dah sampai macam ni, macam mana nak buat? Cuba citer. Apa pun, gambar2 yang aku amek ni sumer nyer aku printscreen kan sendiri. Korang bole tengok sendiri kat page INI, tu pun kalo takde yang kena delete atau author nyer delete sendiri. Page yang INI pun kena tempias gak sket2.

Kalo ye pun tak sokong BN, tak perlu kot sampai nak mintak tolong pihak luar. Aku pun terkilan gak sebab tak dapat nak merasa PTPTN free. Kan dah kena sambung bayar ari nih. Hehehe... Apa pun, bole cuba lagi 5 tahun akan datang di PRU ke-14 nanti.


p/s: kalo sape2 nak perbetulkan info, sila bagitau kat ruangan komen.


7 so full of themselves :

Nafisa81 said...

lawak ah...macam obama takde kerja lain pulak. Kecewa la jugak sbb manifesto PR sgt menjanjikan bulan dan bintang. Bersama Barisan maknanya sejak 55 tahun dulu sampai 5 tahun akan dtg takde apa yang akan berubah. Bagi orang yang sederhana macam koi...nak dapat BRIM, KRIM,PLIM, PRIMA semuat tu dikatanya tak layak...yang dapat pengurangan cukai jer...bukan pengecualian pun. Masih kena bayar...PTPTN pulak...kalau mampu bayar lump sump dapatlah kurangkan interest,..tp kalau dapat bayar lump sump PTPTN..huahuahua...tunggulah kot koi jadi anak Dato Sharizat haji 30 riban sebulan hahah

aswadz said...

hahaha... kalo camtu, aku pun nak jd anak dato sharizat.

puteri kasih said...

ada juga terbaca tentang ni kat FB semalam...hehe

aswadz said...

aku pun tau melalui FB gak.

Diari Si Froggie said...

Gua baca lu punya blog baru gua perasan bam.. dekat entry gua ada jugak anon marah pasal gua tuduh DAP gitu.. hiks.

░♥si lampu neon♥░ said...

sangat sangat malu dengan rakyat malaysia yang camni...patut buang negara je !

aswadz said...

@aida: anon marah tu perkara biasa bg blogger. sabo je la.

@neo: aku pun rasa patut gitu. tp aku bajet budak2 kurang matang sbnr nyer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...