Saturday, May 11, 2013

Impiana Rhu Muda Chalet, Marang

Cuti sekolah pun nak dekat dah. Lagi 2 minggu je. Mesti ada antara korang2 yang dah start planning nak pergi bercuti kat mana masa cuti sekolah nih. Kalo ada sape2 yang nak pergi bercuti kat area2 Marang dan kalo bole, nak save budget untuk penginapan, korang bole la cuba Impiana Rhu Muda Chalet kat area Kampung Rhu Muda. Tak jauh pun dari pekan Marang.




Masa aku gi Terengganu hari tu pun, aku duduk kat sini je. Harga tak sampai RM 100 pun sehari. Bilik pun ok je. Cuma channel kat TV tu takde la macam kat hotel kan. Tapi since aku ngan wife aku banyak berjalan di siang hari, so tak amek port pun benda tuh.




Pada pendapat aku, chalet ni okay2 je. Sape2 yang sker mandi laut tuh, mungkin korang akan sket chalet ni sebab chalet ni btol2 kat tepi pantai. Petang2 bole la turun mandi. Cuma pantai dia tak la secantik pantai kat Batu Buruk. Kalo nak tahu lebih lanjut, korang bole lawat blog INI.


3 comments:

Diari Si Froggie said...

Makin ayu najwa latif milik hati lu eh abam? hehe.. nie kira honeymoon ke berapa kali dah nie? lawa jugak bilik dia mewah nampak.. skodeng laman web dia sat. hehe.. :)

░♥si lampu neon♥░ said...

syok nyaaaa ! bilik pun cam mewah jeee :) huhu selesa !

aswadz said...

@aida: hahaha... ni bukan honeymoon la. masa ni nak gi majlis kenduri kawen member. tp gi bercuti gak la sket2. menyelam sambil minum air.

@neo: bilik boleh tahan besar gak la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...