Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, November 23, 2013

Derma untuk Mangsa Taufan Haiyan

Seperti yang sedia kita ketahui, Filipina telah dilanda Taufan Haiyan dengan agak teruk dan ramai penduduk nyer yang terbunuh dan tak kurang juga yang terjejas akibat malapetaka tersebut. Sape2 yang ada akaun ChurpChurp mesti dah tahu yang pihak ChurpChurp telah mengambil inisiatif untuk memberikan derma kepada mangsa Taufan Haiyan nih.


taufan haiyan, derma, donation, churpchurp


Ahli2 ChurpChurp untuk diberikan peluang untuk turut memberikan sumbangan mereka melalui akaun mereka. So tak perlu bersusah payah nak login akaun bank masing2 dan transfer duit. Tapi kepada yang tidak mempunyai akaun ChurpChurp tapi masih mahu menderma, korang boleh klik SINI.


p/s: kalo nak daftar bawah aku pun boleh. hehehe...


8 so full of themselves :

X Lupa Dot Com said...

Kami menjemput semua blogger Ping di PingBlog.Net,Skrip agregator terkini dengan ping sangat mudah kerana auto description dan juga auto image.Artikel anda akan dipost pada twitter dan 294 fanpage serta group facebook.Kualiti Backlink,dan highkan rank blog anda !!

Nadya Bubble said...

Bagus cara yang ChurpChurp buat ni.

aisya said...

dah lama tak jenguk churp2.. huhu

Sylarius Yusof said...

Kesian pada mangsa Taufan Haiyan ni. Diberitakan dari UNHCR, ada 230,000 ibu mengandung terlibat dalam krisis ni. Entah macam mana la nak bersalin nanti. Nak jagakan anak yang dah lahir tu lagi.

aswadz said...

@xlupa: okeyhh...

@nadya: mmg bagus sbb mudah utk ahli menderma.

@aisya: jenguk2 la kadang2.

@sylarius: tu la kan. kesian juga pd kanak2 yg terlibat.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tak pernah buat akaun churp2 lagi..

puteri kasih said...

macam dah lama pula tak jenguk churp churp..nanti kena login la kejap :)

aswadz said...

@aiza: churp2 ni boleh dikatakan bagus utk mendapatkan income pasif.

@puteri: silakan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...