Tuesday, November 19, 2013

Bujang vs Berkahwin

Entri hari ni pendek aje. Sebab dalam gambar yang aku nak share ni, dah ada banyak tulisan dah. Tinggal korang nak baca je. Komik yang membezakan keadaan semasa bujang dan selepas berkahwin. Just nak share for fun, sebab komik dia agak kelakar juga. So, layan kan aje...


[Kalo tak clear gak, klik pada gambar untuk tumbesaran yang sihat]


Sumber: BigBroHumor


15 comments:

Leeza Dayasari said...

ada yg kena....

Sylarius Yusof said...

Kata orang, hidup berteman ni lebih indah berbanding hidup secara solo. Tapi, memang betul pun. Dah kahwin ni, rasa tak best kalau nak buat something sorang-sorang.

nurdani said...

hidup berpasangan..begitulah. hehe

LydSunshine said...

ada baik ada buruk la kan?

puteri kasih said...

memang begitulah adat single mahupun berpasangan..hehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

ada pro dan kontranya.. apa-apa pun hidup berumahtangga pasti lebih bahagiakan?

aswadz said...

@leeza: hehehe...

@sylarius: sbb dah berdua kan. mesti rasa janggal tiba2 wat aktiviti sorang2.

@nurdani: begitu la...

@lyd: boleh dikatakan begitu. huhuhu...

@puteri: hehehe...

aswadz said...

aiza: semesti nyer.

aisya said...

yg last tu.. haha!

zuhdi sanusi said...

haha., mcm kena jer eik.,

zulhilmi tempoyak said...

menanti hari... hohoho

HafRizah Sweet said...

assalamualaikum...first time singgah sini... good cartoon... itulah beza sebelum dn selepas kahwin tapi tak semuanya benar.. yg penting kite kene ade usaha utk sentiasa membahagiakan rumahtangga.. hehee

aswadz said...

@aisya: hahaha... mesti ada berlaku kan.

@zuhdi: mesti ada gak yg sama sket2.

@zulhilmi: hang nak nikah dah ka?

@hafrizah: btol tuh.

Pha Is said...

bila dah kahwin, hidup dah tak sama lagi mcm dulu..

aswadz said...

mmg berbeza la sbb dlu sorang2, lps kahwin berdua. ye tak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...