Friday, May 22, 2020

Selamat Hari Raya

Masih mempunyai kesempatan nampak nyer untuk aku update blog. So sempat la wish Hari Raya kat korang. Since sambutan raya tahun ni kita kenal amalkan norma baru, social distancing dan juga tak boleh kampung, nampak agak kurang meriah lah sambutan tahun ni. Nak sambut meriah-meriah pun, risau juga tentang penyakit Covid-19 ni. Jadi better berwaspada sebelum terkena.

Tahun ni aku dan family aku just beraya bertigalah nampaknya. Mujur ada family, at least meriah juga la sambutan. Kalau bujang, tentu asyik dengar lagu "Dendang Perantau", main ulang-ulang sambil melayan perasaan.

Raya korang tahun ni pula macam mana?





22 comments:

ewanthology said...

salam lebaran

Silah Hassy said...

raya 2020 ada manisnya endiri.

walaupun macam sedih tapi dengar lagu kat video atas nih tetiba mood meriah. heeee

Silah Hassy said...

*tersendiri

Acuyuhan said...

SELAMAT HARI RAYA, menarik entry ini btw done follow, follow me back thanks http://acuyuhan.blogspot.com/

Han Hanni said...

Camat Hari Raya Aswadz.. Maap Zahir Batin

Mas FVOME said...

tak la,kami geng2 bujang raya macam biasa je...raikan kemenangan..hihi

dear anies said...

assalamualaikum... hi everything! ;-) sihat ke tu? maaflah... baru laa ni dapat memunculkan diri. bukan sebab kuarantin tapi... err malaslah nak cakap hahaha... tak tau nak cakap apa. just harap lepas ni kita dapat bertegur sapa lagi macam dulu2... jgn lupa jenguk2 blog sy tu. sy dah bersihkan segala habuk dan sawang2 hahaha...see ya!

Litah L said...

terlambat sy baca post ni haha apapun selamat hari raya ya!

Dunia Zumal said...

Selamat Hari Raya Aidiladha yang bakal tiba 😁

Nina Mads said...

Lama tak jengguk sini

Nina Mads said...

Betoi kalau bujang lg sadis 😭 nasib ada family. Nk keluaq pun takut tp sbb terpaksa redho keluaq beli brg

Nina Mads said...

Dh terlepas raya puasa dgn haji ni nk wish pun 😂😂 ucap selamat hari merdeka la dan bercuti amalkan SOP

Dunia Zumal said...

Salam Merdeka ke 63

Litah L said...

singgah weeknd kesini.. lama x update ya

Pha Is said...

dah oktober pun masih entri raya.. hehehehe

Ma said...

Entri pkpb ler pulak raya da lepasss. Hehe 😜

Dunia Zumal said...

Selamat Hari Ahad

Pha Is said...

sudah sudah la raya tu.. hehehehe

Nina Mads said...

lamanyaa tak update tuan blog ni..

Nina Mads said...

tengok2 dh masuk tahun baru harap update. hehe

NARDtheNERD said...

hai aswad!
nak tahun baru dah ni hehe

Ma said...

X update tp ada je.. bt la 1 entri sebab sebab x update hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...