Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, December 25, 2011

Video Hantu Yang Menyeramkan

Baru2 ni gempar dengan penampakan hantu langsuir di Kulim kan. Even aku sendiri ada buat entri pasal tu. Korang bole baca kat SINI. Tapi entri yang aku buat ni takde kena mengena dengan penampakan hantu langsuir. Tapi video yang bakal aku kongsikan ni bakal membuat korang seram sejuk. Or maybe even worse, korang mungkin akan terjerit sama.

Aku dapat tahu pasal video ni pun lepas aku terbaca entri kat blog Kisah Seram Jam 12. Video ni bukan diambil di Malaysia. Tapi di Jepun. Berdasarkan fesyen reporter dalam video ni, maybe video ni diambil masa 90an kot. Tapi ntah la kan. Aku maen teka je nih. Hehehe...

Be prepare ek. Sebab video ni confirm menyeramkan. Kalo tak caye, korang tengok gambar yang aku dah printscreen nih.


[Sumer orang kata video ni seram/ sangat seram]


Brace yourself. Watch at your own risk. Hahaha (gelak cam setan, bagi korang takut sket)... Ni video seram betul ek. Bukan video bangang yang tiba2 ada orang kejutkan korang. Takde2. Aku tak sker troll orang macam tuh. Ni video seram btol. Jadi, be prepared.




19 so full of themselves :

TiraPengemis said...

xmo tgk....huhuhu

aswadz said...

laaa... tengok la. rugi dah bukak entri tp x tgk.

CekbOlat-bOlat said...

line bolat slow.. *alsan taknak tgok! takuttt*

CekbOlat-bOlat said...

line bolat slow.. *alsan taknak tgok! takuttt*

aswadz said...

ni lagi sorang...

Paris Lipton said...

xmo tgokkkkkk

nasha sanza said...

eee..saya tak leh follow sebab tak nampak button follow..

aswadz said...

@paris lipton: korang ni berpakat ke hape ni? sumer jenis pakat x mau tengok ni...

@nasha sanza: xde butang follow. aku dah bersyukur dah kalo dah tinggalkan komen. hehehe...

~pP_guSi~ said...

salam,
thanqz for singgah d blog aku.

now trying to open the hounted video.... sadis.. line slow ar.... tp eager la want to know next...

vanilla said...

gadis2 comel sekalian kalu nak tgk, tgk belah siang...sy tgk siang2 xseram sgt, n en.aswadz telah memarahiku krn tdk sporting sbb tgk xde feel...ahahahha

Juliet_iRa~" said...

xmo tgk..huhuhu

zaty said...

hahaha..tak ter'klik' link tuu.er lainkali lah tgok. #mukakelam :')

aswadz said...

@pp gusi: harap bersabar semasa tggu loading.

@vanilla: yela. mana aci tgk siang2. maen skip2 lak tu.

@juliet: sila kawan ngan tira, cikbolat ngan paris lipton. hehehe...

@zaty: laen kali tgk tau. jgn x tgk.

Amni said...

Macam haunted changi lah ni . Eh-2, serious berdebar . tengok sambil tuutp mata and mute :O

aswadz said...

mana aci tutup mata ngan mute. bila bkk mata nnt, tgk2 abes dah video tuh. hahaha...

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum.....

Sebelum ni pernah tengok 10 video hantu yang terbaik di Jepun.

Yang kali ini pun seram juga, terutamanya bahagian yang akhir video ni.. boleh pula ada imej doktor perempuan yang macam baru sudah buat pembedahan dan di tangannya ada semacam janin yang berdarah...

aswadz said...

janin tu yg lembaga merah2 tu ke? aku serius x paham yg merah2 tu apa.

OrsoNero said...

pergh~ dari td layan cerita~ sekarang video plak~ pergh~

aswadz said...

layan video br seram btol2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...