Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, December 10, 2011

Contest: Azam Smart Maal Hijrah by DRC & CTK

Maal Hijrah dah lama lepas. Tapi aku baru terkial2 nak join contest nih. Sebenar nyer aku tak terfikir pun nak masuk sebab masa bro DRC ni ajak aku join, aku agak bz. Tapi memandangkan tarikh tutup dia still jauh, iaitu sampai 13 Disember nih, aku pun decide la yang aku akan join kalo aku free. Dan kebetulan, ari nih aku free. Hehehe...




Aku rasa aku malas la nak berciter panjang bagai. Cuma nak bagitau yang contest ni diadakan sempena dengan sambutan Maal Hijrah baru2 nih dan dianjurkan oleh DRC dan CTK. Kalo korang nak join, korang bole visit blog DRC. Segala terma dan syarat beserta ngan langkah2  nak join contest ni ada kat situ.

Kalo nak berciter pasal azam, aku jarang2 ada buat azam. Nak lagi azam tahun baru yang macam orang selalu buat bila tiba hujung tahun, nak masuk ke tahun yang baru. Yup. Aku jarang buat. In fact, aku tak ingat pun bila last time aku ada azam. Hehehe... Sebab aku lebih selesa just go with the flow.

Tetapi...  Tahun depan aku bakal melangsungkan perkahwinan aku. Well, its going to change my life big time. So, apa azam aku? Azam aku adalah untuk menjadi seorang suami yang baek kepada isteri aku. Dan kalo ada rezeki pada tahun depan, mungkin nak jadi seorang bapa yang baek kepada anak2 aku. Hehehe...

Aku tak tau la azam aku ni menepati kriteria S.M.A.R.T. contest ni. Tapi yang pasti, tu la azam aku untuk tahun baru nih.


Tag:


8 so full of themselves :

cardiacku said...

Terima kasih atas berbagi informasinya sahabat...salam persahabatan dari Indonesia

aswadz said...

terima kasih sbb melawat blog aku yg x seberapa nih...

aienzunnur said...

hadioh buleh pakat dok?

DRceria said...

Terima kasih sudi join yang tak seberapa nih.... InsyaAllah segalanya dipermudahkan....
SELAMAT BAKAL PENGANTIN BARU... :D

CekbOlat-bOlat said...

musim contest -_-"

aswadz said...

@aien: buleh2...

@drc: mekaseh.

@cekbolat: biasa laa. hujung tahun...

vanilla said...

kite xtau nak tulis ape...xmau buat aci x? hehhe

aswadz said...

x mau sudah. huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...