Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Wednesday, December 7, 2011

10 Negara yang Paling Tercemar di Dunia

Just nak share info ngan korang sumer. World Health Organization (WHO) telah mengeluarkan report berkenaan dengan kualiti udara di sumer negara seluruh dunia. Dan di bawah ni adalah 10 negara yang mempunyai kualiti udara yang paling teruk. Naseb baek Malaysia tak tersenarai dalam senarai ni walaupun skang ni banyak kejadian jerebu berlaku.


1. Mongolia




2. Botswana


3. Pakistan



4. Senegal




5. Arab Saudi





6. Mesir




7. Emiriyah Arab Bersatu (UAE)




8. Iran




9. Nigeria




10. Kuwait




Sumber: CNBC.com


6 so full of themselves :

CekbOlat-bOlat said...

naseb m'sia tak ^^

Rtp Farra Arisha said...

emm, transformations needed if gonna change everything, dalam sumber kewangan mahupun economy..:)

shazwan: said...

btol2 nsib m'sia x. hehe

aswadz said...

nsb baek la xde dlm senarai. walaupun aku rasa malaysia ni agak kotor gak la...

aienzunnur said...

rasanya malaysia ptt dlm senarai..err, mgkin dah makin bersih malaysia ni atau 10 negara tu yang makin kotor.

aswadz said...

hehehe... btol2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...