Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, December 24, 2011

Giveaway from Korea & Sydney

Dlu aku ada blogwalking kat satu blog ni. Syazanazura nama blog tu. Masa tuh aku terbaca yang tuan empunya blog ni nak buat giveaway sempena dengan kunjungan dia ke Korea ngan Sydney bulan ni. Ntah dah pergi ke blom, aku tak tau la lak kan. Dia tak citer pun. Hehehe...




Masa aku baca entri ni, aku memang ada niat nak join. Tapi masa tu agak bz sket. Jadi aku letak note je kat laptop aku. Lama2 aku lupa. Hehehe... Ni pun naseb baek terbaca balik. Dan memandangkan tarikh tutup dia 25 Disember, naseb baek (lagi skali) masih sempat kalo nak join.

Sebenar nyer Korea dan Sydney ni best gak kan kalo jadi destinasi pelancongan. Tapi antara Korea ngan Sydney, aku prefer gi Korea dlu la. Hehehe... Peminat K-Pop la katakan, walaupun takde la fanatik sangat pun. Setakat rajin layan awek Korea lagu ngan drama Korea je.

Kalo korang rajin datang blog aku, mesti korang tau nyer. Daripada share MV K-Pop sampai buat review drama Korea. Antara entri2 tersebut yang paling latest;


MV K-Pop:


Drama Korea:


Sebenar nyer ada banyak lagi. Tapi tak kan nak letak sumer kan. Aku letak 3 yang latest je k. Yang laen, sila explore sendiri kalo korang berminat. Apa susah. Taip je kat search box belah kiri atas tuh... Tapi aku dengar citer daripada member aku yang pernah pergi Korea, kat sana payah sket nak dapat makanan halal. Betul ke tak cik Syaza?

Anyway, sesape yang berminat nak join giveaway ni, korang bole klik kat SINI. Kat situ ada tulis syarat2 nak join giveaway ni. Tapi korang kena cepat la. Tarikh tutup dia esok...


4 so full of themselves :

Mr Daha said...

Tarikh tutup esok???? AAAARRRGGHH!!

aswadz said...

sempat lagi tuh kalo nak join...

Cikgu Ma said...

minat citer korea jugak (",)

aswadz said...

sama ler kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...