Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Thursday, January 31, 2013

Segmen Blogwalking Sampai Muntah by ReX

Updated: 1 Februari 2013

Entri melekat. Melekat lah beliau sampai 30 Januari 2012. Scroll ke bawah untuk latest entri.


Sempena dengan Tahun Baru 2013 nih, aku nak up satu segmen. Segmen suka2 je. Takde hadiah pun menanti para peserta. Tapi aku still berharap korang berminat untuk join. Nak tau segmen apa yang aku nak buat? *sila la baca tajuk entri aka tak surprise langsung




Syarat2 penyertaan:

1. Letak banner di atas dan link kan ke entri ni.

2. Buat satu entri pasal entri ni dengan tajuk "Segmen Blogwalking Sampai Muntah by ReX".

3. Blogwalking ke setiap blog peserta yang join segmen ni dan tinggalkan message "blogwalking dari blog ReX" kat shoutbox diorang. Kalo korang nak tinggalkan komen, lagi bagus. Confirm tuan empunya blog sker. Kalo dia tak sker, bagitau aku. Aku tolong shoot kepala dia. *kasar lak bunyi, tapi aku gurau je sebenar nyer

4. Nak follow ke tak blog aku ngan peserta laen, ikut sker hati korang. Tiada paksaan mahupun penderaan yang akan dilakukan ke atas korang.

5. Tinggalkan link korang kat ruangan komen.

6. Tarikh tutup sampai 31 Januari 2012.


Baca syarat2 macam panjang je. Tapi simple je pun. Korang tak kan pening nyer lah. Aku akan mula start blogwalking lepas tarikh tutup. Senang aku nak terjah sumer blog sekali harung. Jom join ramai2. Pening pun tak pening. Trafik pun naek. Follower insyaAllah naek gak.




46 so full of themselves :

aienzunnur said...

Ok ok.nti den join la.due lmbt lg 2.bakpo xd hadioh.haha

aienzunnur said...

Lupo denn.cmno nok blogwalking ke contestant punye blog?

puteri kasih said...

nak hadiah gak..hehe.

bila dah free nanti puteri join :)

cweet pinky said...

ish , rase nak join lak , dah lame lak rasenye tak join segmen nih ~

cweet pinky said...

reply dari entry CP :

hahaha , memg cemtuh pown , nak abeskan belajar dlu , blom kawen pown rase serabut dah kahwen lagik la serabut , taknak pikir banyak2 :P

hahahaha , sindrom malas berfikir CP nih , hahaha !!

vanilla said...

kalo ade hadiah baru nak join...ahahhah

LydSunshine said...

Cemana ko bleh rajin join segmen2 ni Aswadz. Kagum plak aku.

Hamir Rahman said...

http://www.amercorner.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html


Amer join, jika ada silap cakap yer , online time dalam class ni

Aimi Syahirah said...

http://www.aimisyahirah.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html Join!=)

afzalsukasuki said...

wah abam rex buat segmen nih *pengsan

abam rex sayam..kalau bserkesempatan dinda join ye abam sayam kikiki

-meeSUPERGIRL- said...

selamat bersegmen semua..

cweet pinky said...

join !

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

assalammualaikum, dengan berlagak nya is turut join segmen nie hahahaha (gelak jahat sikit, eh mner ader jahat, nakal je)demi meningkatkan traffik antara kita, http://iskandarx.com/2013/01/04/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex/

aswadz said...

@aien: xde pitih. kih3... nnt aku update kan list peserta.

@puteri: xpe puteri. byk masa lg.

@vanilla: xde hadiah nak bg. sy kedekut org nyer. hehehe...

@lyd: ni aku x join. aku yg wat. maklum la, awal tahun ni kurang busy lg.

@hamir: terima kasih sbb join.

aswadz said...

@aimi: mekaseh sbb join.

@afzal: hang jgn x join lak ye.

@mee: bila nak join?

@CP: mekaseh CP.

@firdaus: hahaha... mekaseh2. sama2 tingkatkan trafik blog.

CekbOlat-bOlat said...

hepy neww yearrrrr ! kebomm kebomm

•*¨`*•IntanNadia•*¨`*• said...

Salam, saya nak join ye..tq~

http://misskinuko.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

*JasMine* said...

hai ^^ join jugak segmen ni , kan best kalu sume segmen syarat simple mcm ni , hehe
http://jasminejiffry.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

Dianaa said...

FD join ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

Nisha Nisrina said...

http://mewithyouu.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

Joined ^.^

nenot said...

done follow u..
nenot join :)

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

Ayu sukatiakula said...

da join..

http://monwalktoremember.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

Delimasari said...

udah join
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

Ain Norainsyah said...

rajinnya bersegmen. ain tak penah pun join memana segmen. <---ain memang ketinggalan zaman. hehe

aswadz said...

@cekbolat: ecece... siap ada firework lg.

@intan: selamat berblogwalking...

@jasmine: aku pun x pening wat syarat pelik2.

@dianaa: mekaseh sbb join.

@nisha: thank you.

aswadz said...

@nenot: mekaseh sbb join.

@ayu: thanks.

@delimasari: thank you.

@ain: sudah tiba masa nyer utk join satu. hehehe...

cIK kOpI MaNis said...

baru tahu so nak join jugak.dah lame tak buat blogwalking nie

http://cikkopimanis.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

aswadz said...

thank you join...

kak nora said...

kalu tak muntah2 jugak?..hehe..

kopi pasta said...

err, takda hadiah ker? huhu. mungkin ak join utk blog ak yg stu lg. tp bukan main blog la

BaNu Syah said...

joinnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

aswadz said...

@nora: kalo x muntah gak x tau la aku nak kata apa.

@kopi pasta: wokeyh.

@banu: mekaseh.

aienzunnur said...

sila klik nama di atas untuk klik.

heh.heh.heh.

Hans said...

wah
ramai join nih

aswadz said...

@aien: untuk klik apa?

@hans: bila nak join?

hidayah said...

nak join jugak :)

http://rainingofmylife.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

Faizal Mohamad Twon Tawi said...

Saya dah join. Jom blogwalking

Faizal Mohamad Twon Tawi said...

http://notamengajarbelajar.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

- zuriey - said...

blogwalk la blog saya.. sempat nanti sy join

Nur Alisya Qairina said...

join gak . .


http://alisyaqairina.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

aswadz said...

@hidayah: mekaseh join...

@faizal: jom.

@zuriey: sempat2 kan la diri. hehehe...

@alisya: mekaseh join.

c!kon!ech!c said...

done join!
http://chiccikonie.blogspot.com/

aswadz said...

mekaseh join...

afzalsukasuki said...

eh aku nak buat entry apa?kene entry puji2 ko melambung ke hape?

P/s : nasib ko ingatkan aku hahaha

muna munie said...

Join!
Muna munie dari Blog Celoteh muna :) hee..

http://blogcelotehmuna.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

aswadz said...

@afzal: kalo ko puji aku sampai melambung, insyaAllah lubang hidung aku x kempis smggu.

@muna: mekaseh join.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...