Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Tuesday, January 29, 2013

Bercuti ke Cameron Highland

Aku pernah cakap yang minggu lepas aku busy kan. Busy ngan keje tu satu hal. Satu lagi busy gi cuti2 Malaysia. Keh3... Actually aku tak bole nak citer sangat sebab gambar2 sumer takde ngan aku. Kamera bini bawak lari. Hehehe... Apa pun, wife aku ada update entri pasal ni. Kalo korang nak baca, bole la klik kat SINI.




p/s: entri versi aku, tunggu bila aku dapat gambar nanti. hehehe...


Sape lagi yang nak join Segmen Blogwalking Sampai Muntah by ReX,
ada lag 3 hari untuk anda join.



5 so full of themselves :

LydSunshine said...

Dah baca dah pagi tadi cik vanilla punyer.

cweet pinky said...

wah , wife cik aswad pown ade blog , memg sehati sejiwa lerr , hehee ~

amranaiman said...

pergh lama dh aku x g cameroon ni hehe :P

Katak Comel said...

bru pas g cameron aritu..ko ade bli teh strawberi x???nk ckit..hihi

aswadz said...

@lyd: aku nmpk komen hang. hehehe...

@CP: mesti sehati sejiwa.

@amran: cameroon aku x pernah pegi lg setakat nih.

@katak comel: tak beli pun. adik2 ipar je yg beli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...