Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Thursday, January 10, 2013

25 Movie Menarik 2013

Or mungkin patut tukar kepada "25 Movie Bakal Menarik 2013". Sebab tak semesti nyer yang diorang kata menarik, menarik bagi diri kita.

Tak sempat nak update blog untuk beberapa hari sebelum ni. Sempat godek blog orang je. Blog sendiri terabai. Segmen blogwalking pun tertinggal macam tu je. Ari ni baru aku ada masa nak menaip entri bagai. Jumaat lepas aku ada wat entri pasal 25 movie terbaek sepanjang 2012 kan. Yang ni entri sekuel lak. 25 movie menarik yang bakal menemui penonton sepanjang tahun 2013 ni.


1. Iron Man 3

[Ini masuk dalam list wajib tengok]


2. The Hunger Games: Catching Fire



3. Star Trek Into Darkness



4. Man of Steel

[Superman dengan nafas baru?]


5. Pacific Rim



6. Fast & Furious Six



7. Anchorman: The Legend Continues



8. The Hobbit: The Desolation of Smaug



9. Monster's University



10. The World's End



11. The Great Gatsby
[Bukan citer pasal minyak rambut Gatbsy]

12. The Lone Ranger

13. Elysium

14. The Heat

15. Oz The Great and Powerful

16. The Wolverine
[Ni pun masuk dalam senarai wajib tengok]

17. White House Down

18. Beautiful Creatures

19. A Good Die to Die Hard

20. World War Z

21. The Hangover Part 3

22. G.I. Joe: Retaliation

23. After Earth

24. Evil Dead

25. The Host




Dalam banyak2 movie ni, yang paling nak tengok pun takat Iron Man 3, The Wolverine ngan G.I. Joe Retaliation je la. Yang laen tu macam tak menarik minat untuk tengok kat wayang. Tengok movie yang download nak la. Keh3... Tapi movie Oz The Great and Powerful macam best gak. Beautiful Creatures lak, kalo tengok poster macam best. Tapi ntah la. Citer seram Evil Dead? Hhhmmm... Akan diberi pertimbangan.




p/s: nanti2 aku update senarai peserta Segmen Blogwalking Sampai Muntah by ReX lak.


6 so full of themselves :

aienzunnur said...

Owwwww...byk nyo cito

aswadz said...

harus la byk. tp yg nak tgk tu, x byk mana pun.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Transformer.....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Fast furious 6!!

cweet pinky said...

dah lame tak tgk wayang kowt ~

aswadz said...

@leeza: transformer ada kuar movie baru ke tahun ni?

@CP: hehehe... tgk download nyer ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...