Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, April 12, 2014

Typo of the Day

Just for sharing.


typo of the day


Actually ni gambar yang aku screenshot daripada group whatsapp aku sebenar nyer. Typo yang menarik dan disusuli dengan ayat penyata yang punchline sampai membuatkan aku teringin nak share kat sini. Harap korang pun tergelak sampai berguling2.


EDITED

Lepas Sally komen yang dia tak paham dan Pha Is lak cakap dia baca banyak kali baru paham, so aku kena buat sedikit pengeditan terhadap entri nih. Hehehe... Sebenar nyer ayat "stakat ni anggapkan tk.jd duku" bermaksud "setakat ni anggap tak jadi DULU". Tapi typo punya pasal jadi duku pulak. So member aku sorang ni pun keluarkan la ayat punchline beliau "habis jadi apa? durian?" Kira perli la tuh. Tapi perli gurau ye kawan2.




19 so full of themselves :

Sally Samsaiman said...

masih tak sampai ... hahaha :P

iAmCekbolat said...

duku durian ? hahha

Pha Is said...

tak jadi DULU..? kena baca banyak kali, baru paham.. heheh
singgah menabung sini.. :)

Aisya A. said...

hahahahahaha!
jadi durian lg best dari duku. raja tu. haha!

aswadz said...

@sally: x sampai ke? jap aku edit.

@cekbolat: hehehe...

@pha is: yeke. jap aku edit bg mudah nak faham.

@aisya: hahaha...

mohd nasha ain said...

Duku Oh Duku

Kesuma Angsana said...

hehehe.. kdg2 KA pun blur juga bahasa2 gini

Azlan Strider said...

owh okay...dah baca edited version baru aku dpt tangkap kat mana typonya..hehehe..tapi perkataan duku tu memang awkward sikit..igtkan ko panggil orang nickname duku..hehehe

Regards,
-Strider-

Mimi Azirah said...

Hahaha...sama mcm group wassup skola akak byk sgt typo...memg gelak guling2

zuhdi sanusi said...

haha., dulu duku...., dekat2 da tu., yg kwannya tu plak leh layan smpai ke durian bagai., huhu

LydSunshine said...

Hahah... betul2 lawak. Aku pun tergelak. kalo typo dlm group mmg kena nganjeng.

ros_reeza said...

typo.. selalu je terjadi. hahah

puteri kasih said...

typo memang selalu terjadi bila nak taip cepat..hehe

Pha Is said...

owh.. so, betol dah apa yg saya fikir tu.. hehehe

paridah said...

salam kunjung balas n menabung juga.

Cik Itah@RRP said...

salam. duku eh?? hahhaha :D

aswadz said...

@nasha: hahaha...

@kesuma: blur ke? hik3...

@azlan: nasib baek aku wat edited version. hehehe...

@mimi: hahaha... btol2.

@zuhdi: yg melayan tu yg jadi kelakar tuh.

aswadz said...

@lyd: group kitorang mmg kuat sket menganjeng.

@ros: selalu je jadi.

@puteri: taip cepat2. pastu x tgk pun.

@pha is: hehehe...

@paridah: terima kasih sudi berkunjung.

aswadz said...

@itah: duku = dulu. hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...