Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Friday, April 11, 2014

3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney

Dah 2 minggu lebih "work mode on", nasib baik just in time je sebelum giveaway ni tamat. Giveaway ni boleh dikatakan giveaway yang wajib join sebab penganjur nyer rajin berkunjung ke blog ni dan meninggalkan komen beliau.


***********************


Alhamdulillah. Pejam celik, pejam celik. Tanggal 8 April 2014 maka genaplah tiga tahun. Bersempena birthday blog yang ke tiga tahun ini, I dengan sukacitanya menjemput anda dan anda untuk memeriahkan lagi giveaway ini.



Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :

1. Follow SINI, Like SINI dan Add To Google+ SINI.
2. Buat satu entri yang bertajuk 3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney.
3. Copy code yang disediakan dan paste di ruangan HTML.
4. Tinggalkan URL Penyertaan di ruangan anda di ruangan komen.

Untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan, uolls boleh lihat di SINI. Dan InsyaAllah, hadiah-hadiah tersebut mungkin akan bertambah.

Tarikh Tutup : 11 May 2014 (11.59 malam)

 

12 so full of themselves :

Aisya A. said...

bukan 11 april lah. tarikh tutup 11 may tu. hehe..
good luck ye and thank u! :D

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Good luck Aswadz :)

SmuaInfo said...

semoga bisa menang yan ikuta dan sukses buat GA nya :)

Pha Is said...

all the best..

Puteri Wanita said...

Good Luck :)

aswadz said...

@aisya: eh ye ke? hahaha... salah baca.

@zu: mekaseh.

@info: mekaseh.

@pha is: mekaseh.

@puteriW: mekaseh.

Azlan Strider said...

Good luck and all the best bro...

Regards,
-Strider-

LydSunshine said...

good luck aswadz

RDZ Z said...

Singgah dari segmen yang sama. Good luck Azswadz..

http://myblogsantai.blogspot.com/2014/04/3rd-anniversary-giveaway-by.html

Inlove -wanda said...

Hei ,Salam perkenalan . Jom Join ~~
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html(12Mei)
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/rejab-may-giveaway.html (14mei)

F I E Q A said...

sggah sini dr segmen yg sama .. ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/3rd-anniversary-giveaway-by.html

aswadz said...

@lyd: terima kasih.

@rdz: terima kasih singgah.

@wanda: salam perkenalan.

@fieqa: terima kasih sudi singgah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...