Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Monday, January 28, 2013

Listen

In before, ye, aku tau entri ni dah outdated.

Isu listen listen listen ni bagi aku (dan mungkin korang sumer) maybe dah outdated. Orang pun dah tak update kat blog, facebook atau twitter pasal isu ni lagi. Dah tak hangat macam pisang goreng yang Mak Jah (sape pulak la Mak Jah tuh) jual tepi jalan time petang2. Isu basi sebasi2 susu yang dibiar atas sinki tak basuh2 selama seminggu.

So, kenapa aku nak update gak pasal isu listen ni? Nak bagi pandangan aku ke? Nak sindir nak sokong ke? Owh, tak2. Aku rasa korang pun nak muak baca macam2 pandangan orang ramai. Aku tak nak korang naek muak lagi. Aku cuma nak update ni je sebenar nyer.




Saje je nak upload gak gambar troll ni walaupun isu dah outdated. Rasa sayang lak nak tekan shift+delete lepas aku merajinkan diri wat kartun ni. Rajin wat kartun je la. Rajin upload ngan update kat blog tak. Tu yang jadi basi tuh. Keh3... Apa pun, UUM jadi popular pasal isu nih.




p/s: mohon student UUM jangan marah kat aku. hehehe...


7 so full of themselves :

cweet pinky said...

rajen ek buat kartun nih , hehehe ~ okeyh jer kalaw gmbar troll , hehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

nama UUM dah kian meletop.. haaa

LydSunshine said...

Saje ungkit balik kisah lama ko ni. Heheh... Yang penting kak seripah dah MAAFKAN Bawani.

inna_risna said...

minggu lepas search uum, dah masuk ranking top U pasal kes nie je..hehe!

aswadz said...

@CP: x rajin pun. biasa2 je.

@leeza: hahaha... meleTOP.

@lyd: baguslah kalo dia dah MAAFKAN bawani.

@inna: makin popular UUM pasni.

amranaiman said...

hehe uum dpt universti autonomi tau.. ha jgn main2.. powernya pengan listen ni :)

aswadz said...

autonomi ngan autobot tu sama x? hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...