Wednesday, January 30, 2013

Wordless Wednesday #18



Sumber: ABC News

14 comments:

PingJeDotOrg Page said...

Salam admin...tolong baca artikel ini sebelum membuat ping ke pingje.org ye TIPS SEO bukannya apa,tapi utk

kebaikan anda dan juga kami...

By Admin@pingje.org

aswadz said...

salam. x kisah la. sy x pentingkan sgt SEO nih. kalo sy pentingkan SEO, dah lama sy belajar bab SEO2 nih. janji saya puas menaip.

bukankosong said...

tau xpe...

yg penting, blog kita wajah kita

the malay male said...

kreatif pic tu

Leeza dayasari [santai leeza] said...

macam dh tukar layout jew.. haaa.. basikal dlm pokok.

puteri kasih said...

hahaha..unik je gambar tu :)

LydSunshine said...

Cemana nak tanam beskal dlm pokok tu?

aienzunnur said...

Sika tu dh mmh pth 2 agaknye

kaishin said...

erm agak-agak dah berapa lama basikal tu melekat kat situ eh..

cweet pinky said...

penah tgk pic nih , ade sebab jadik macam nih but tak ngt ...

aswadz said...

@bukan kosong: hahaha... btol2.

@malay male: tp aku x sure tu edit ke atau gmbr btol.

@leeza: mana ada aku tukar layout. blom rajin nak tukar lg.

@puteri: hehehe...

@lyd: aku pun x tau.

aswadz said...

@aien: pastu diorang gam kat pokok? gitu?

@kaishin: ntah la.

@CP: ada sbb ek. kalo ingat, bgtau ek.

AmyZana said...

Siapa pulaklah yg imaginasi tinggi buat benda macam tu. Macam mana pulak dia masukkan basikal tu dalam pokok ._.

aswadz said...

ni kes terlebih rajin nih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...