Thursday, August 30, 2018

Teh Tarik Ais

Since Nina dan Pha Is kata aku muncul just untuk ucap selamat hari raya, kali ni aku usahakan juga untuk post satu entri yang takde kena mengena dengan ucapan apa-apa. Tapi esok mungkin ucapan merdeka. Hahaha...

----------
 
Sampai kedai mamak, aku order teh tarik gelas.
Dia dengar teh ais (aku rasa la), pastu laju je dia blah.
Aku was2.
Aku seru dari jauh sambil buat gaya teh kena tarik.
Sampai2 teh tarik ais.

Nasib baik sedap.




18 comments:

Siti Yang Menaip said...

hahaha masalah betul. nasib sedap =D

dear anies said...

berapa segelas tu? ;-)

Dunia Zumal said...

Tak pernah lagi order teh tarik ais

Pha Is said...

sesetengah kedai kalau mnta teh ais mmg dia tarik jugak.. baru umph..

nk komen sikit je.. sbb tau dah nanti nak kan mai komen sini lagi.. boleh komen pasal bnda lain plak.. hahahaha

ewanthology said...

amik order tak tulis plak tu... hehe

sayidah napisah said...

teh tarik ais sentiasa mengancammm hehhee

Pha Is said...

see.. dalam dok kata.. ni dah mai lagi x update lagi.. hahahaha

aswadz said...

@siti: tu la. nasib baik sedap.

@anies: standard harga mamak. time tu RM 1.50 kot.

@zumal: boleh try lepas ni.

@faiz: memang ada sesetengah kedai yang tarik ek. kedai yang aku lepak ni tak pernah tarik2 pun. kali ni dia pi tarik. tu yang hairan.

@ewan: standard dah tu kedai mamak.

aswadz said...

@sayidah: hehehe...

Pha Is said...

nasib baik kali ni dah update..

Hana Hadi said...

da gak teh tarik ais buih2 tu kan.slalu letak ais dah xda buih lg��

E'in said...

Haha. Dah laa dorang nie amek order tak tulis. Penuh konfident ek.

mamapp said...

Haha biasalah Tu Salah bagi

Dunia Zumal said...

sebenarnya zumal tak boleh minum minuman bersusu tau. sedih tau. huhu

Miezy 69 said...

Pekat elok msti sdp. Terus redho dpt ais.. Hehe

Cik Itah said...

lama x minum teh tarik

mamapp said...

Nak teh aiss

Tuan Hanafi said...

dulu suka teh tarik..

sekarang tak mau lagi..

hehehehe..

manis sangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...