Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, November 7, 2015

Melting Point Rendah

melting point, mudah cair, polimer


Ada sorang member aku ni, mudah cair bila tengok awek cantik atau comel.

Melting point rendah.

Dia polimer barangkali.


p/s: dia single and available, tapi ada high possibility untuk berpoligami.


17 so full of themselves :

ewanthology said...

awek comellll ...sape x melting?? huhu

Mizz Aiza said...

boleh pula macam tu.. poligami kalau adil takpe la..

aswadz said...

@ewan: of course la kan. hahaha...

@aiza: hahaha... saje je ayat tu.

Khai♥Rin : anies said...

bohong laa kalau x melting hahaha

ma ❥ said...

Haha takut dgr point last time haha

zuhdi sanusi said...

huhu., dahsyat., klu betul apa slhnyakn.,

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LydSunshine said...

Ko pulak mcmn?

Pha Is said...

bukan polimer high melting point ke? tak beberapa nk ingat dah.. hehehe

Kakak Cantik said...

haha ini bahaya

Aisya Ahamad said...

Hahahaha. Single and available takpe lah. Tp possibility tu bahaya. :-D

Amanina Mads said...

hahaha.. lawak, betol ke

syasandeul said...

LOL hahahha i laugh so hard XDD

aswadz said...

@anies: hehehe...

@ma: hik3...

@zuhdi: kalau btol, jodoh nama nyer tuh.

@dewi: thank you for the info.

@lyd: rasa2 nyer?

aswadz said...

@pha_is: tengok jenis polimer gak. tapi yang pasti mostly lagi rendah dari metal la. hehehe...

@KC: hahaha...

@aisya: single of course la takpe.

@amanina: 50% btol kot. hehehe...

@syasandeul: me too. hahaha...

Mime MF said...

high possibility nak berpoligami? huh itu serammm -_-

aswadz said...

hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...