Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, October 31, 2015

Kerang Masak Tempoyak?

kerang bakar, kerang rebus


Pernah terjadi situasi yang macam ni masa makan malam;

Member: Kerang, kerang masak apa yang ada ye?

Waitress: Kerang bakaq dan kerang rebuih (rebus).

Member: Owh, ada ek kerang masak tempoyak...

Waitress: Rebuih bang, rebuih...


p/s: celah mana rebuih jadi tempoyak pun aku tak tau...


13 so full of themselves :

Dunia Zumal said...

Kerang rebuih noo, sedap tu ^-^

aswadz said...

perghh... sedap. tp aku tak makan la. hahaha...

Aisya Ahamad said...

Haha. Jauh kot.

Bro Ley said...

haha...dah kenapa member tu?? ada problem sound system ke? Ke tengah mengidam sgt tu...

Khai♥Rin : anies said...

kalau ada nk jg order semangkuk ;-)

FarhanahAdzlan said...

cakap dengan yakinnya kerang masak tempoyak tu mesti lawak hahaha

ma ❥ said...

hehe jauh teruk bunyi dia... hehe

aswadz said...

@aisya: hahaha...

@bro_ley: tengah fikir pasal patin masak tempoyak kot.

@anies: boleh la try order kalau ada.

@farhanah: terpinga2 org yg amek order tuh.

@ma: ada la tu tgh fikir psl patin masak tempoyak.

Sumber Informasi said...

rebus pastu makan cecah sambal tempoyak kot . sedap gak tu ...

zuhdi sanusi said...

huhu., dia pggil mask tmpoyak tu rebus kot., msak tempoyak kn main cmpak je semua skali gus.,

Kakak Cantik said...

jauh betul tu bunyi rebus dgn tempoyak haha

Amanina Mads said...

kurang pendengaran.. hahaha

aswadz said...

@SI: boleh try.

@zuhdi: hahaha... mungkin jugak.

@KC: hehehe...

@amanina: hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...