Saturday, October 3, 2015

Cahayamata

Time Hari Raya Haji semua balik kampung.
Aku beraya kat hospital.
Sebab apa?


cahayamata, baby, bayi, anak
[Sebab budak ni.]


AFRAH KAMILA BINTI AHMAD ASWAD
21 September 2015


Lahir hari Isnin, 8.35 malam. Tapi sebab baby tak cukup berat dan kena kuning, so kena tahan wad. Petang Raya Haji (Khamis) hari tu baru boleh discaj. Jumaat tu baru balik kampung.


20 comments:

Murni Alysa said...

Tahniah..& selamat berpantang

Dunia Zumal said...

Tahniah Aswad... moga baby sihat walafiat ^-^

Mrs. A said...

Congratulations!

Amanina Mads said...

comelnya dan namanya pon sedap.. tahniah aswad

Aisya Ahamad said...

Wahh tahniah! :-)

ma ❥ said...

tahniah :)))

Sumber Informasi said...

alhamdulillah , tahniah dapat baby baru ...

Mizz Aiza said...

Alhamdulillah.. Tahniah.. Semoga membesar jadi anak yang solehah.. :)

Mime MF said...

Wah...tahniah dpt baby...:D

LydSunshine said...

Aswad, tahniah. Ya Allah tumpang heppi. Masa baca blog Vanilla, aku dah macam terharu sebab penantian korang akhirnya berhasil. Welcome to parenthood.

Bro Ley said...

congrats aswadz, harap baby membesar dgn sihat...

Siti Yang Menaip said...

wooah tahniah =) weeee..

hana hadi said...

Fewiit momeynya.tahniah:)

Pha Is said...

alhamdulillah.. skrg dah sihat ke? smoga sihat membesar jadi anak yg solehah..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

aswadz said...

@alysa: terima kasih.

@zumal: amin...

@mrs_a: terima kasih.

@amanina: hehehe... tq.

@aisya: terima kasih.

aswadz said...

@ma: terima kasih.

@SI: terima kasih.

@aiza: amin...

@mime: terima kasih.

@lyd: hehehe... yeah, welcome to parenthood.

aswadz said...

@ley: amin...

@siti: terima kasih.

@hana: comel kan. hehehe...

@pha_is: amin...

@dewi: terima kasih sudi berkunjung.

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAHHHHH!!!!

aswadz said...

terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...