Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Thursday, December 31, 2015

3 Wishes Gabung Sekali

maulidur rasul
[Salam Maulidur Rasul]


merry christmas, christmas
[Selamat menyambut Hari Krismas bagi yang menyambutnya]


tahun baru, happy new year, new year, 2016
[Selamat menyambut kedatangan 2016]


Lawak cliche hari ni, "Aku jumpa hang tahun depan".
Confirm mesti ada antara korang yang buat. Hahaha... Short entri je ni. Azam korang tahun ni dah tercapai? Azam tahun depan dah fikir belum? Azam aku? Azam aku tahun depan adalah untuk buat satu entri blog yang lagi panjang dari entri ni. Bahahaha...


p/s: azam betul tahun depan baru fikir.


12 so full of themselves :

acu yuhan said...

Hi perkongsian menarik, done follow, follow me back :)

syasandeul said...

HAPPY NEW YEAR FROM ME!! hehe

Cik Itah said...

lama tak jenguk sini..sudah berubah ya design blog..btw happy new year 2016!

Aisya Ahamad said...

Selamat tahun baru. Finally ade gak entri baru. Hehehe

ma ❥ said...

slmat tahun baru. entri pndek tak pa janji org baca fikiran ley bergerak nak comment ap haha

Etuza Etuza said...

Selamat tahun baru 2016

Mime MF said...

nah! ucapan kombo kah..haha selamat tahun baru!! ☺

ewanthology said...

letih gak tiap2 tahun nak kena pasang azam padahal asyik tak tergapai je azamnya .. hehe

aswadz said...

@ayu: terima kasih sudi singgah.

@syasandeul: happy new year.

@itah: ubah sket2 je.

@aisya: hahaha... entri pendek je.

@ma: selamat tahun baru.

aswadz said...

@etuza: selamat tahun baru.

@mime: kombo sebab jarang udpdate blog. senang sekaligus terus.

@ewan: tu la pasal.

dear anies said...

selamat thn baru 2016

aswadz said...

selamat tahun baru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...