Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, May 13, 2012

SuperMom

Sempena Hari Ibu ni, aku nak mengucapkan Selamat Hari Ibu kepada ibu aku, bakal ibu mertua aku dan sumer ibu2 yang ada di luar sana. Korang sumer dah wish ibu korang ke blom? Jangan lupa wish ye.

Bersempena dengan Hari Ibu pada tahun ni, aku nak list kan beberapa superhero yang pada masa yang sama, adalah seorang ibu. Sedangkan menjadi ibu adalah satu tugas yang berat, apatah lagi kalo dia gak adalah seorang superhero kan.


1. Elastigirl aka Mrs. Incredible (The Incredible)



2. Selene (Underworld - Awakening)



3. Mary Embrey (Hancock)



4. Amy Salim (Supermak)



7 so full of themselves :

Cik tikah said...

selene tuh cik tikah suka :D

vanilla said...

hebat post anda..lain dr yg lain ttg mother's day nih..hihih

LydSunshine said...

Supermak pun masuk. hehe.

Nana said...

wahh..dh nk ade mak mertua da dia..tahniah laa..

tirahzairi said...

ibu ibu engkaulah ratu hatiku :)

Azmira Yusof said...

Ibu segalanya2 :)

aswadz said...

@tikah: peminat underworld ke? hehehe...

@vanilla: kena la ada kelainan.

@ladyshine: skali aku masuk kan.

@nana: mekaseh. kih3...

@tirah: bgs2. nyanyi utk mak. anak sapa la ni.

@azmira: btol tuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...