Saturday, May 12, 2012

Bersawang Blog Aku



Entri pertama bulan Mei nampak nyer. Agak lama gak aku tak update blog. Ni masa paling lama kot. Selalu nyer at least seminggu aku akan up satu entri. Tapi tu la. Aku tak dapat nak curi masa untuk menulis entri. Cuma blogwalking je sempat.

Tapi hari ni naseb baek ada sket masa terluang. Tu pun tak dapat nak menulis panjang2. Mana terlintas kat kepala, tu la benda yang aku tulis. Pasal aku nak review drama Korea 49 Days, nampak nyer kena tunggu dlu la. Tak sempat lagi nak menulis panjang2.


3 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

ramai yang da makin bz huhuhu =P

Cik tikah said...

samalah kita. baru sempat update blog sebab final baru habis. yeah!

aswadz said...

@neon: tu la psl kan.

@tikah: tahniah sbb dah abes exam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...