Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Friday, May 25, 2012

The Avengers

Hari ni aku review movie2 yang amat dinanti2 kan tahun ni iaitu The Avengers. Actually aku terlambat sket nak wat review. Jumaat lepas aku tengok, baru hari ni aku nak review. Tengok. Cik Tikah pun dah wat review sebelum aku. Aku nampak je dia up entri pasal The Avengers, terus aku pun laju menaip pasal review aku lak. Tak nak ketinggalan la katakan...




Untuk yang mana tak tahu langsung citer pasal The Avengers ni, citer ni mengumpulkan Iron Man, Captain America, The Hulk dan Thor bersama untuk berjuang menentang Loki. Diorang 5 orang ni bertarung dengan bantuan 2 orang lagi superhero@superheroin (kih3) iaitu Hawkeye dan Black Widow. Dengan 7 orang ni, maka terbentuk satu team superheroes yang digelar The Avengers.

Tapi tapi... Dalam 7 orang ni, sape yang jadi leader? Well, sumer pun bukan. Yang membentuk pasukan The Avengers ni adalah Nick Fury (S.H.I.E.L.D). Nak terang banyak2 pun tak guna. Apa kata korang tengok dlu preview citer The Avengers ni.




Movie ni memang awesome. Memang layak kalo nak dinobatkan sebagai movie terbaek tahun 2012. Jalan citer dia tak membosankan dan tidak meleret2. Diorang berjaya pack kan storyline dia supaya penonton tak rasa bosan. Kalo korang tengok beberapa movie superheroes yang laen, story development diorang kadang2 agak membosankan.

Daripada segi aksi? Well. Aku pasti korang akan terhibur. Banyak giler aksi2 yang hebat dalam citer ni. Tinggal untuk korang tengok je. Hehehe... Thumbs up. Eh, double thumbs up...




p/s: nasihat aku, tengok. jangan tak tengok.


10 so full of themselves :

Syak said...

filem the avengers sgt ohsem..rugi klau tgk..hee..nice review.. :)

rjin dtg la sini

vanilla said...

benci benci benci

aswadz said...

@syak: btol2.

@vanilla: kalo still ada tayang lg, kita tgk sama2 ye.

puteri kasih said...

memang best :)

tirahzairi said...

5star? fuy0oo

aswadz said...

@puteri: kan kan...

@tirah: citer mmg best kot...

reen afny said...

heshh ni yang nak tengok ni....

aswadz said...

sila kan tgk. rugi woo x tgk.

Filem UNTUK TIGA HARI (klik lah) said...

boleh la tahan

aswadz said...

bole tahan je?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...