Thursday, April 19, 2012

Next Korean Drama Review

Aku baru lepas abes tengok citer Korea yang satu ni. Tapi since aku tak sempat nak tulis review pasal citer ni, aku malas la nak reveal citer apa yang aku tengok tu. But to make it more interesting, apa kata korang teka citer apa yang aku baru lepas tengok.


[Ditayangkan kat SBS bulan May tahun lepas]


Yang ni lak salah satu OST citer ni yang berjaya menarik minat aku. Sape2 yang pernah tengok citer, agak2 bole teka tak kalo dengar lagu ni. Keh3...


[Maaf ler kalo pronunciation aku tak sama ngan bahasa Korea yang original]
Muzik latar original: Benchbriancagas


10 comments:

LydSunshine said...

Ala... tak dpt teka la. Takde channel SBS. Yang ada hanya KBS channel free. Heheh. Akak tgk movie Sleeping Beauty baru2 ni kat youtube. Perghh... cerita dia pelik nak mampus. Heheh.

misyamissyou said...

waaaa minat korea rupenye..huhuu

xila riston said...

pe brg kabur2 kan nihhh??

Cik tikah said...

gitaw je la cite pe tuh. ish. hehe

Cik Pensil said...

tak tahu jugak >_<

awak nyanyi ke? sedap hik2 dah dengar ^_^

vanilla said...

bad guy? ahahhahahahahahh....pewitttt...suara tuuu...

TiraPengemis said...

49 days kan!!!! cepat2 banjew mekdi...cepat2!!!! eksited nie...pkwe aku ade cte tuh...ohhh...aummm

aswadz said...

@lydsunshine: sbs kat korea je ada kot. hehehe...

@misya: a'ah. minat.

@xila: kabur2 kan la utk korang sumer teka.

@cik tikah: x sempat nak tulis review.

@cik pensil: a'ah. saya le yg nyanyi tu. hahaha...

@vanilla: salah la. ish3...

@tirah: hahaha... btol. tp x dpt la nak belanja. kalo nak belanja gak, kena la dtg kulim dlu.

vanilla said...

lupa bad guy dh review...ceh...cite 49days da lama kot

aswadz said...

baru thn lepas. x lama tu. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...