Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Monday, April 23, 2012

10 Hotel yang Daebakk!!

Banyak sangat duit sampai tak tahu nak perabeskan tang mana? Apa kata spent duit korang gi melancong dan duduk kat hotel2 yang best macam hotel kat bawah ni.


1. Yas Viceroy Hotel
Abu Dhabi, UAE




2. Axis Viana Hotel
Viana de Castello, Portugal




3. Southern Ocean Lodge
Kangaroo Island, Australia




4. Marina Bay Sands
Singapore




5. Bella Sky Comwell
Copenhagen, Denmark




6. Miura Hotel
Celadna, Czech Republic




7. Jumeirah at Etihad Towers Hotel
Abu Dhabi, UAE




8. Radisson Blue Waterfront Hotel
Stockholm, Sweden




9. Hotel Americano
New York City, New York




10. Hotel Consolacion
Teruel, Spain






12 so full of themselves :

LydSunshine said...

Hotel Marina bay tu selalu kuar iklan.

Sis AI said...

Yg Abu Dhabi tu prnh dgr jgk hotel diorg grand.. Ades. Tp takde la kaya gila smpai nk hbis duit kat sini.. Tgk je pun dh ok..

TiraPengemis said...

mak ai...ak rela beli mknn kalo dui bnyk...lapo la~~~hahaha

Hanie Dew said...

hooohoo..mmg kalau byk sgt duit tak tau nak buat ape. aku tinggal je kat hotel hotel ni bukan sewa lagi. hahahhaa

Cik tikah said...

erm.. bilalah dpt tido kat sana. uhuk!

aswadz said...

@lyd: yeke. iklan kat tv ke kat mana?

@sis al: tgk je x best la.

@tirah: aku tau hang mmg kuat mkn. hahaha...

@hanie: hehehe. gitu lak.

@tikah: bila dah kawen nnt, ajak ar husband honeymoon kat sini.

aiyang said...

bestnya kalau banyak duit....:)

ikaa sharin said...

cun gilaa !

#hye tuan tanah . jemput singgah blog saya . ada makan makan sikit :D

reen afny said...

perghh memang stylo semua hotel2 ni. tapi mesti mahal kan. hukhuk

cadang la hotel yang dalam malaysia. senang sikit nak honeymoon nanti. kahkah

aswadz said...

@aiyang: mmg la seronok kalo ada duit byk. sape x sker kan. hehehe...

@ikaa: cun kan.

@reen: ada gak yg aku pernah review. tp kalo nak review, aku kena merasa dlu la. kalo ada hotel yg nak sponsor pastu nak aku tulis review, tarak hal. hehehe... sape yg nak honeymoon? (nak kata aku la tuh)

Muttallif said...

mEMang Menakjubkan!

aswadz said...

hehehe... style kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...