Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Monday, April 16, 2012

3D Illusion

Selalu nyer kita ilusi2 melalui gambar kan. Aku sure korang sumer pernah tengok kan ilusi yang jenis gini nyer. Bukan setakat kat blog je. Kat FB pun sometimes orang share. Kat page Yahoo! pun kadang2 ada. Hari ni aku nak share satu video berkenaan dengan 3D illusion.




Sebenar nyer, sculptures yang korang tengok kat gambar atas ni takde la tebal seperti yang ditunjukkan apabila dilihat daripada satu sudut. Korang bole tengok video dia kat bawah.




Sumber: Brokeout

6 so full of themselves :

LydSunshine said...

Ai tertifu.

Aida Omar said...

yela.. ingatkan tebal la tadi upenye nipis.. tipah tertipu ok. haha

aswadz said...

@ladysunshine: aku pun tertipu gak mula2.

@aida: a'ah kan. pandai diorang buat.

Sis AI said...

Woaaaaahhh! Serius! Nmpk tebal la! Apa pasal dia jdi nipis? Hebat gila.. Slalunya yg study mcm ni terel la nk buat ilusi seni..

RahsiaSocialBookmarking.com said...

haha tertipu pakcik... :D

p/s: Bakal menggegarkan dunia blogger pada 30 April 2012: RahsiaSocialBookmarking.com

aswadz said...

@sis al: dia belajar art le kot. hehehe...

@rsb: kan tertipu. hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...