Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, April 7, 2012

Tanda2 Korang Patut Tukar Kerja

1. Company tempat korang bekerja struggle daripada segi financial. Sebab anytime korang bole kena pecat, especially kalo performance korang kat tempat keje cuma ala kadar je. Average. Sebelum kena pancung, better cari keje laen.

2. Bos korang banyak komen tentang keje korang. Kalo dlu kebanyakan komen cuma pasal hasil kerja korang je, tapi skang sumer benda yang korang buat ada je yang tak kena, bersiap sedia la. Ada benda la tuh. Menanti masa.

3. Rasa marah, rasa menyampah, rasa teruk dan segala rasa yang sama waktu dengan nyer terhadap pekerjaan korang merupakan perkara biasa. Tapi kalo dah tiap2 hari dan berbulan2, korang tak rasa ada something off kat situ?



[Kalo dah macam ni, wajib tukar keje kot]


4. Korang jadi demotivated yang amat sangat sebab apa yang korang harapkan terhadap pekerjaan korang langsung tak sama secara realiti.

5. Bos korang tak amek port langsung pasal hal korang. Korang ada masalah ke, bos korang tak amek kesah pun. Even korang nak cari keje laen pun bos korang buat relax je. Means korang tak diperlukan la tuh.


p/s: naseb baek bos aku baek.


2 so full of themselves :

vanilla said...

nak kerja jd isteri ahmad aswad full time gaji best x? bos nye ok x? =P

aswadz said...

mesti la best. bos nyer terbaekk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...