Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Tuesday, April 10, 2012

Bakat Terpendam Si Cilik

Korang masa kecik2 dlu ada bakat terpendam tak? Masa korang umur 7 tahun, apa bakat korang yang terserlah? Menyanyi dalam bilik air tak dikira sebagai bakat terpendam ye. Aku sebagai bebudak normal yang menjalani kehidupan yang serba-serbi normal, takde bakat yang terpendam mahu pun perasaan yang terpendam di dalam hati.

Tapi ada sorang budak dari Jersey City ni, umur 7 tahun dah pandai baling2 dough pizza. Ye, baling. Dah dalam English nyer dough-tossing technique. Mesti la dalam BM istilah tu jadi teknik membaling dough kan. Hahaha... Yeah, I know its weird.




p/s: makan apa bebudak ni sampai pandai cenggitu?

6 so full of themselves :

LydSunshine said...

Melambung kot.

LydSunshine said...

Melambung kot.

TiraPengemis said...

dulu slalu main cashier2...pastu berangan jd ckgu ngn doktor...penyanyi tue xyah ckp la...mmg juara...hahaha

aswadz said...

@ladysunshine: melambung ek. bkn baling ek. hehehe...

@tirah: slalu maen cashier2, mesti dah besar ni power math kan. kan?

kaishin said...

uih terer budak tu

Nana said...

terer gilon~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...