Thursday, December 21, 2017

Procrastinate

Procrastinate = buat keje last minute

Dalam dunia blogging ni, maybe aku boleh jatuh dalam kategori procrastinate kot. Dah nak hujung tahun baru terkial2 nak update blog. Hahaha... Tapi jangan salah faham lak. Aku bukan jenis procrastinate tau dalam buat keje. Untuk blogging je. Sebab keje yang lain aku tak procrastinate, terpaksa la korban kan blog aku ni.

Menaip entri je la aku procrastinate. Baca blog korang, macam biasa je. I try my best ye untuk update pada masa akan datang. Tapi my best tu, mungkin makan bulan gak la. Kih3...

~ PROCASTINATION NEVER DIE ~


24 comments:

Nina Mads said...

hahahahaha.. bab blog takpa jgn life.

Mime MF said...

tersama pulak kita. HAHA bila nk insaf taktau la ;P

Nina Mads said...

nasib rajin singgah drop komen

Pha Is said...

tu la.. sampai aku dengan nina dah tak tau nak komen balas apa dah.. hahaha

Pha Is said...

ni next entri bila pulak nih..? hahaha
#tanyajer

dear anies said...

betul kata nina, blog x pe jgn hidup

ewanthology said...

takkan 'last minute' hilang di dunia..hehe

Nina Mads said...

hahaha jujurnya pha is

Nina Mads said...

maceh haha

Pha Is said...

hidup mesti mau jujur, nina.. hahaha

Pha Is said...

hmm...

Pha Is said...

hmm..

Nina Mads said...

hahaha jujur sgt pun xboleh

Nina Mads said...

ada org dh berduaaa heheh

Jasmine Amoora said...

Video Bokep Indo | Nonton Film Bokep Gratis
Nonton Online Video Bokep Streaming
Nonton film bokep streaming terbaru di bokepindohot.pw dimana bisa mencari video bokep abg, film bokep smu, film bokep abg cantik, film cewe seksi, abg montok, bokep indo, bokep online, bokep smp, video bokep jilbab.
InstafollowGratis
Mobile Legends Hack Gratis
Steam Wallet Gratis
Clash Of Clans Hack Gratis
Clash Royale Hack Gratis
iPhone X Gratis

ma ❥ said...

Ad hati lg nk tulis blog tkpe 1 2 entri ckup la setahun hehe

Dunia Zumal said...

Patut sunyi aje, rupanya Aswadz memang menyepi ye salama ni...

Cik Yaya said...

salam..
singgh sini...ada lagi ke x tuan blog ni..hehe

Izyan said...

same here !! dah tak tau kali keberapa blog under construction sebab nak bersihkan entry yang lama-2.

Pha Is said...

saya ke tu nina..? hehehe..

ha.. senyap lagi.. kan dah kena komen spam bokep indon.. hahaha

Dunia Zumal said...

Selamat menyambut Ramadhan yang bakal tiba tak lama lagi yer

ma ❥ said...

Bawah post raya thn lepas haha nk bertemu raya da ni. Selamat berpuasa.

Nina Mads said...

sapa lg. hahaha tarikh kenduri tu hari raya ka?

Nina Mads said...

selamat berpuasa bt aswad sekeluarga. diam tp bw hehe bagus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...