Thursday, December 21, 2017

Procrastinate

Procrastinate = buat keje last minute

Dalam dunia blogging ni, maybe aku boleh jatuh dalam kategori procrastinate kot. Dah nak hujung tahun baru terkial2 nak update blog. Hahaha... Tapi jangan salah faham lak. Aku bukan jenis procrastinate tau dalam buat keje. Untuk blogging je. Sebab keje yang lain aku tak procrastinate, terpaksa la korban kan blog aku ni.

Menaip entri je la aku procrastinate. Baca blog korang, macam biasa je. I try my best ye untuk update pada masa akan datang. Tapi my best tu, mungkin makan bulan gak la. Kih3...

~ PROCASTINATION NEVER DIE ~


3 comments:

Nina Mads said...

hahahahaha.. bab blog takpa jgn life.

Mime MF said...

tersama pulak kita. HAHA bila nk insaf taktau la ;P

Nina Mads said...

nasib rajin singgah drop komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...