Thursday, May 15, 2014

Hibernasi

Itulah yang aku maksudkan dengan blog aku nih. Dalam mode hibernate. Sebab tuan dia jarang update sejak kebelakangan nih. Bulan lepas 2 entri je yang aku publish. Bulan ni lak tak sempat publish apa2 lagi. Sebenar nyer aku banyak travelling sejak kebelakangan ni. Baik keje, mahupun berjalan2.

Berkenaan ngan keje, aku dah 2-3 kali pergi KL dan area belah Shah Alam. Blog aku mula berhibernasi lepas aku kena gi outstation ke KL untuk visit ke LRT dan Monorail. Ada kena mengena dengan projek yang aku terlibat.


lrt kelana jaya, rapidkl
[RapidKL LRT]


Balik je, kena pergi Shah Alam untuk projek lain pulak. Paling latest, aku baru balik dari KL Sabtu lepas. Ada join event ITEX di KLCC Convention Centre. Sape ada join event ni, tahniah. Kita seangkatan. Hehehe...Next week ada kebarangkalian untuk pergi ke KL lagi untuk dengar talk.


itex 2014, klcc convention centre
[ITEX 2014]


Masa cuti Hari Pekerja 1 Mei ari tuh, dapat la aku relax kejap. Gi bercuti ngan wife aku dan family dia. Bercuti kat Cherating. Tu aku update kemudian la kot. Gambar pun tak banyak ngan aku. Tapi jangan expect aku buat entri tu dengan cepat la ye. Aku kan pemalas orang nyer. Hehehe...


cherating, pantai cherating
[Antara gambar yang aku ada]


Selaen daripada tuh, aku ada gak buat pre-order untuk perfume tester original. RM 160 je termasuk postage. Tempoh pre-order pun singkat je. Tu yang kelam-kabut tuh. Kat blog pun tak sempat update pasal pre-order nih. Sumer dibuat melalui page Rexylla je. So kepada sesiapa yang berminat, sila like page Rexylla untuk update terkini. Cuma buat masa skang ni, tak banyak perfume tester original yang aku boleh offer. Tapi insyaAllah akan bertambah next time. Skang tengah planning untuk promote perfume grade 5A (bukan 3A ye) dah alang2 Rexylla open wing untuk perfume. So watch out for next time. Hehehe...


perfume tester original, rexylla, pre-order
[Klik untuk tumbesaran]


Next time kalo aku jarang update kat blog, korang boleh stalk IG aku aswadz_rex [ni teknik promote IG sendiri nama nyer] tengok aku tengah buat apa. Hehehe...


18 comments:

Pha Is said...

dah banyak berjalan tu, banyak la kot idea2 untuk tulis entri.. hehehe

QasehnyaRania said...

cepat up entrinya jgn diperam.talut nnti tak tertulis pulak.hihihi

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Betul cakap Pha Is tu, cerciter :))

aswadz said...

@pha is: ada tu, ada. hehehe...

@qaseh: kalo ada kesempatan, insyaAllah.

@zu mal: tggu...

afzalsukasuki said...

jangan kata ko..aku pon sama.auto-published je memanjang uhuk2.

ada rezeki dan masa baru boleh nak balas jejak.baru aku tau bz betul bila dah bergelar suami ni

Cik Itah@RRP said...

salam. takda idea menulis ke tu..patutnya ada sebab banyak berjalan ke sana sini hehhee

Mimi Azirah said...

Berjalan sakan sah sah byk citer nk storykan

puteri kasih said...

patutlah blog lama tak berupdate...bz berjalan rupanya..hehe

Sylarius Yusof said...

Busy betul. Patutla lama senyap. Hehe.

Aisya A. said...

hibernate berminggu takpe lagi. jgn hibernate bertahun. hehehe

aswadz said...

@afzal: aku auto-published pun tak sempat.

@itah: berjalan bukan untuk cari idea. tp keje. tp at the same time, bole la nak cari ilham. hehehe...

@mimi: hhmmm... mungkin. heee...

@puteri: hehehe...

@sylarius: tak sempat nak menaip entri.

aswadz said...

@aisya: hibernate setahun tak kot.

QasehnyaRania said...

tak pernah tgk pon.. hihihi

QasehnyaRania said...

alahai silap komen la ..
nk komen kat entry spiderman

aswadz said...

hehehe... komen sini pun bole.

LydSunshine said...

Patut le aku tgk ko update bulan lepas 3 entry je.

Ko ada kaitan ke dgn penambahbaikan LRT ni nanti? Bleh ah aku salahkan ko nnt kalo ada problem hehehe.

Tu la, puan vanilla kata, kalo nak tau cerita bercuti kena tgk blog ko. Tapi smpai skrg ko belum update lg. Heheh./

zuhdi sanusi said...

huhu., ptut la cm chip more jer., xper yg penting masyuuukk kan., hahaha.,

aswadz said...

@lyd: xde kena mengena. aku pergi utk benda laen. hehehe...

@zuhdi: x masyuk mana pun. aku bukan auditor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...