Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Tuesday, May 27, 2014

Isu DNA Babi dalam Cadbury

Looks can be deceiving.

Same as the title. Hahaha...

Tajuk je sembang kencang. Macam nak ulas isu DNA babi dalam beberapa produk Cadbury. Padahal aku nak share gambar kat bawah ni je. Aku amek kat timeline twitter aku. Hahaha...


cadbury, 7-eleven


Kena troll dengan cashier 7-Eleven. Kesian brother tuh. Tapi jawapan dia memang make sense.



6 so full of themselves :

SentiasaPanas said...

Malangnya kita nak beli Coklat cap Halal bukan kencing setan..huhu

Azlan Strider said...

hahaha..betul gak tu, arak ngan babi tu level yang sebelah menyebelah jer..hahaha

Regards,
-Strider-

aswadz said...

@SP: btol tuh.

@azlan: hehehe...

mas tura said...

Cashier tu islam ke bkn.lau islam better berhenti la...dah tahu 7e tu jual arak..nt mkn gaji hasil ......plak

Sylarius Yusof said...

Betul jugak jawapan cashier tu. Dan makan dalam jugak. Haha.

Ironi jugak. Kita ni kecoh pasal sehalus-halus DNA babi dalam Cadbury tu, padalah perkara haram lain yang terang-terangan berlaku depan mata kita, kita buat tak reti je.

aswadz said...

@mastura: hahaha... x pasti la pulak aku.

@sylarius: btol tuh. bab ni aku setuju sgt. tp tu aku rasa mmg dah lumrah rakyat malaysia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...