Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, May 24, 2014

Doodle by Nurdani

Sape kenal blogger merangkap designer iaitu Nurdani, pemilik blog yoUnique? Actually, aku pun tak kenal dia. Hahaha... Aku rajin baca blog dia je. Paling power pun aku follow dia kat instagram je. Nurdani ni memang terkenal dengan doodle nyer yang comel2. Kalo doodle awek, confirm cair. I mean, cair ngan doodle tersebut la. Hehehe...

Dalam bulan lepas, aku ada buat perancangan untuk buat header baru untuk blogshop Rexylla. Header yang sebelum2 ni banyak guna gambar dress dan blouse dalam wardrobe Rexylla je. So each time stock dah abes atau latest stock masuk, kena ubah la pulak header tersebut kan.

Tu yang terfikir nak guna doodle as header untuk Rexylla. Sebab memang dah terpikat ngan doodle saudari Nurdani, bulan lepas aku contact dia, mintak dia buat doodle satu untuk aku. Baru dalam 4-5 hari lepas siap. Nak tengok macam mana doodle tersebut?


doodle, rexylla, nurdani, younique


Dan gambar kat bawah ni lepas digunakan untuk header Rexylla.


doodle, rexylla, nurdani, younique


Lepas ni tak perlu nak tukar2 header ni dah ikut trend. Hehehe... Thanks kepada Nurdani untuk doodle yang comel ni.


p/s: cuba teka sape yang jadi model ni...


6 so full of themselves :

CintaKhadijah said...

model tu irien nadia kannnnnn.. main bantai je jawab nih. :p

mawar yus said...

Op koz la puan ida yg comey lotey

Mimi Azirah said...

Doodle tuh memg cantik n nmpk real sgt...geram je tgk

Sylarius Yusof said...

Ada jugak tengok work-work dia kat blog dia. Memang bagus kerja-kerja dia buat tracing artwork. Kemas lineart nya.

Niesa said...

nampak simple header tu..tp cantik!

aswadz said...

@khadijah: sape irien nadia? hahaha...

@mawar: eh, mana tau?

@mimi: mmg comel doodle nih kan.

@sylarius: expert dah dia ni. hehehe...

@niesa: memang nak yg simple je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...