Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Tuesday, May 20, 2014

The Liebster Award - Blogger Aisya

the liebster award


Apa maksud Liebster ni sebenar nyer ye? Tu yang bermain2 di minda ku tatkala aku menulis menaip entri nih. Almaklum la. Aku kena tag dengan Aisya ari tuh. So kena la terima pelawaan dia bagi mengenang jasa nyer sebab tag aku. Hahaha...


1. Warna favourite anda dan nyatakan kenapa.
Warna favourite zaman kanak2 dlu adalah merah. Sebab macam best je warna merah nih. Power rangers yang paling power kan warna merah. Hehehe... Tapi skang ni more kepada biru kot. Atau anything yang associate with warna biru. Cyan ke, turquoise ke. Sebab warna biru macam tenang je bila mata memandang.

2. Kelebihan yang ada pada diri anda yang mungkin tiada pada orang lain.
Yang ni bila aku fikir2 kan, macam takde je yang special tentang diri aku nih. Hehehe...

3. Perkara yang paling pelik anda pernah lakukan.
Main game PC sambil silang tangan. Masuk gear kereta guna tangan kanan sambil tangan kiri pegang stereng.

4. Movie atau novel yang paling bosan pernah anda tonton/ baca.
Movie Twilight

5. Perkara yang menjengkelkan anda.
Makan berbunyi.

6. Hadiah paling best paling sweet anda pernah terima.
Smartphone. Hehehe... Bagi lelaki, gadget adalah hadiah paling sweet.

7. Umur blog, berapakah?
5 tahun.

8. Routing blogging anda bagaimana?
Kais pagi makan petang, kais petang dibuat makan malam.

9. Cuba explain sikit mengenai URL blog anda tu.
URL ku, nama ku. Ditambah z untuk menambahkan sengat.

10. Pendapat mengenai blog saya.
Blog yang ceria dan tenang (sebab efek warna biru kot). Banyak info yang bole diperolehi dan yang penting, simple. Port untuk tengok drama Korea mana yang best. Hehehe...

11. Kekurangan pada blog saya yang perlu diperbaiki.
Hhhmmm... No komen. Hehehe...


Actually nak tag orang gak. Tapi aku tengok ramai dah buat The Liebster Award ni. So aku lupakan saje niat aku lalu aku klik butang "publish".

Sekian...


10 so full of themselves :

Nafisa81 said...

Zaman dulu dah pernah ada award award..jawab soklan..then tag blogger lain. Skang timbul semula

aswadz said...

bila aku google pun, rupa nyer liebster ni dlu lagi dah ada.

Niesa said...

niesa pun dh penat nk jwab libster award ni..bahaha..niesa minat pink smpai sekarang sbb power rangers jugak..heeee

LydSunshine said...

Tahniah kena tagged. heheh..

Blog ko mmg tenang tapi warna biru tu mcm 50% je. Movie twilight ko tak suka ke? Aku rasa ada byk lagi filem yg lagi boring. Nnt aku sajes kat ko. Hahah.

puteri kasih said...

puteri pun dah kena tag dengan aisya tapi masih belum jawab soalan lagi..hehe

Aisya A. said...

kuat pengaruh power rangers kt budak dulu2 ye. budak2 skrg ni entah kenal entah tak power rangers tu.

oh twilight memang super bosan. mungkin sebab tak minat cerita mcm tu kot.

Azlan Strider said...

No 3 tu memang pelik...ko main game PC dalam kereta ke??hehehe

Regards,
-Strider-

CintaKhadijah said...

pelik kenapa orang suka warna biru.

ttiba kannnn nak kondem org suka warna biru sebab diri sdrik x suka warna biru. bhahahah

aswadz said...

@niesa: hahaha... pengaruh power rangers gak. kita dr era yg sama.

@lyd: 1st time orang offer diri nak recommend citer yg boring kat aku. tahniah. hehehe...

@puteri: selamat menjawab.

@aisya: skang pun still ada power rangers. tp mgkn dah kurang popular.

@azlan: sbnr nyer tu 2 perkara yg berbeza.

aswadz said...

@khadijah: kamu sker warna apa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...