Thursday, May 24, 2018

At Last... 1st Entry of the Year

Hahaha...
Lama betul aku berhibernate kali ni.
Hampir setengah tahun dah ni.
Kalau lah blog ni bukan di alam maya, dah lama bersawang blog aku ni.

Okay, skip semua introductory.
Kalau nak aku kumpul wish tahun baru, cny bagai, memang panjang berjela la.
Belum ajak sembang pasal kerajaan bertukar lagi.
Cut it short, selamat berpuasa la ye.
Hehehe...

Ada banyak je benda nak cerita sebenar nyer.
Tapi sebab banyak sangat yang berkumpul, last2 lupa.
Kadang ada idea, tapi tangan ni tak gerak2 pun nak menaip.
Gitu lah al-kisahnya.

Ececee...
Takde lah.
Aku tak sempat pun nak berblogging.
Sempat singgah baca blog korang je.
Blog sendiri di anak-tiri kan buat sementara waktu.
Ni pun sebab time puasa tak boleh makan, boleh la curi masa sikit nak menaip.
Tu pun tulis merapu je ni.
Menaip sesedap hati, mengikut jari-jemari yang berdansa di atas keyboard.

Ok la geng.
Panjang jugak aku merapu ni.
Rasa nyer dah boleh hibernate another 5 month kot.
Hahaha...

Macam mana korang punya bulan Ramadhan kali ni?
Cuba la citer sikit...


10 comments:

Rapunzel Cikilolo said...

selamat berpuasa.

Cik Yaya said...

salam...
terima kasih sudi singgh blog yaya tadi ye...
salam ramadhan ^_^

Nina Mads said...

selamat berpuasa aswad.. jgn la hibernate lama2.. hahah

ewanthology said...

selamat berpuasa..semoga kembali rajin menulis

aswadz said...

@rapunzel: selamat berpuasa.

@yaya: salam ramadhan.

@nina: tengah berusaha utk tak hibernate lama2.

@ewan: selamat berpuasa. InsyaAllah.

Dunia Zumal said...

Salam Ramdahan, Salam Syawal yer... Moga terus aktif yer...

sayidah napisah said...

first time datang sini hehehe. first entry of this year? hahaha its okay merapu rapu pun ada je orang datang baca. teruskan 'merapu' ye haha

Nina Mads said...

entri raya mana.? hahaha

dear anies said...

alhamdulillah ramadan kali ni selalu hujan petang dan sebab tu kami selalu terperangkap dlm jammed ms balik kerja waaaa


selamat hari raya

aswadz said...

@zumal: salam Syawal. insyaAllah, akan cuba update kerap. tapi maybe tak aktif macam dulu la.

@napisah: merapu tu dah berpisah tiada.

@nina: baru je up entri raya. hahaha...

@anies: sian nyer. huhuhu... selamat hari raya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...