Wednesday, May 30, 2018

Perfume Giveaway by Rexylla

Sape ada akaun Instagram kat sini dan nak menang hadiah perfume, angkat tangan... Sempena bulan Ramadhan ni, and bulan Syawal pulak lepas tu (means Hari Raya lah), Rexylla buat satu giveaway untuk bagi perfume FREE. So kalau korang nak menang, sila la terjah Instagram Rexylla.


rexylla, giveaway, contest, perfume

Rexylla
Instagram: @rexylla
Facebook: Rexylla


Syaratnya mudah je. Follow Instagram diorang dan like gambar giveaway, tag 3 orang dan settle. Simple kan. Worth a try.

Jadi, selamat bergiveaway ye korang. Hehehe...

 

15 comments:

Shafyqah Azahar said...

mudahnya! nak try join la

Fatin Diana said...

good luck

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nina Mads said...

ada masa in shaa allah join.. semoga mood menulis dating kembali

Nina Mads said...

nanti bg alamat.. nk pos brg

Mime MF said...

wah macam menarik ja...valid lagi ke nak join ni..hahah

Nina Mads said...

tak bg alamat lg ni hahah

Nina Mads said...

nama xlengkap haha. tak palah janji sampai

Sayidah Napisah said...

alamk. nak follow blog ni tapi takde button follow hahaha

dear anies said...

sng je nii

Nina Mads said...

dh dpt kad raya? hehehe

Nina Mads said...

Alhamdulillah sampai juga.. hantar sblm raya dpt lps raya jugak. hahhaa.

mamapp said...

wah menariknya.. terasa nak join plak

aswadz said...

@shafyqah: sempat join GA tak?

@fatin: thank you.

@dewi: thank you for the sharing.

@nina: dapat dah kad raya. tq...

@mime: tak valid dah. huhuhu...

aswadz said...

@sayidah: eh, takde ek. huhuhu... nanti aku check balik.

@anies: memang senang je. sebab tu ajak. tapi kena tunggu next time pulak.

@mamapp: dah tutup dah. kena tunggu next GA pulak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...