Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, November 10, 2013

CPUV Nuffnang Melekat Satu

Aku memang jarang2 login Nuffnang. Sebab aku tau earning aku bukan banyak mana pun nak cash out selalu kan. Blogger picasso picisan la kata kan. Hehehe... Tapi baru2 ni bila aku login, terkejut aku bila ada satu CPUV on-going kat blog aku. Dah lama rasa nyer blog So Full of Myself ni tak dapat CPUV.


nuffnang, CPUV, digi easy prepaid, buffer earning


Kalo korang perasan la (kalo tak perasan pun, confirm korang perasan bila aku mention), start date CPUV ni adalah pada awal bulan Oktober. Which means, bulan lepas. Bulan yang aku paling tidak aktif berblogging, kalah bulan Ogos time cuti Hari Raya ari tuh.

Ingatkan CPUV ni dapat kalo aktif berblogging dan banyak unique visit je. Blog aku nih confirm2 unique visit jatuh merudum bak jatuh ditimpa tiang lektrik memandangkan jarang2 aku update blog. Tapi mungkin juga pihak Nuffnang berbesar hati nak bagi duit kat ahli2 Nuffnang yang setia macam aku. Hahaha (gelak riak)... Tapi bila dapat CPUV nih, membuatkan aku terfikir, apa agak nyer kriteria sebenar Nuffnang bagi CPUV kat blogger. Korang rasa?


p/s: apa pun, terima kasih Nuffnang atas CPUV ini. i love you all... (ucapan lepas menang award)


16 so full of themselves :

Muhammad Khairuddin Lim said...

Salam..tahniah...ada masa lawat blog saya...Thanks

Leeza dayasari [santai leeza] said...

pasti happy kannnn

aienzunnur said...

Sama sama, kata nuffnang

aisya said...

tahniah2.. :)

Nashrul Sabri said...

saya pon dah lama tak login ke akaun nuffnang.. entah ape jadi dengan akaun tu.. pernah cash out 2x je.. lepas tu dh slow berblogging sbb sibuk dgn kerja..

LydSunshine said...

akak pun ada sebijik CPUV ni. Tapi tak berapa kencang sgt duit dia masuk. tige ringgit je sejak minggu lepas.

Cik Yaya said...

suke la kan.. ^_^

Nafisa81 said...

pernah 2 kali dapat...tapi itupun 3 tahun lepas kottt..

cweet pinky said...

hahahaha , tahniah , hari tuh CP pun ade dapat satu...tuh pun CP perasan lepas xpired...memang rugila...kebetulan CP dapat time CP memang tak update langsung , tak jenguk langsung blog...alih2 CPUV tuh , tak sempat nak beroperasi lame pun kat blog CP

Nick Nashram said...

bila CPUV still on going, byk la dapat earning tu nanti..hehe

Pha Is said...

tahniah ler.. tu la, pening jugak dengan pemilihan cpuv ni..

puteri kasih said...

tahniah...rezeki la namanya tu :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah aswadz.. rezeki la tu.. tak pasti pula apa kriteria khususnya, perasan juga pasal dia bagi cpuv kadang tu masa trafik aiza rendah giler.. tapi masa trafik tinggi takde pula dapat cpuv baru.. musykil la juga..
aiza singgah menambah tabungan inti&churp2.. :D

aswadz said...

@khairuddin: mekaseh.

@leeza: mesti la. hehehe...

@aien: hahaha...

@aisya: mekaseh.

@nashrul: kalo dah lama x login, cuba try login hari nih. kot2 dpt CPUV gak.

aswadz said...

@lyd: kencang x kencang duit masuk tu xpe. asalkan ada la jugak earning nuffnang tu naek gak walaupun sket.

@yaya: harus la sker...

@nafisa: aku pun lama gak tggu utk dpt CPUV yg nih.

@CP: mgkn CP xde rezeki kot masa tuh.

@nick: bole la. sbb UV aku x tggi mana pun.

aswadz said...

@pha is: kan... aku pun x expect dpt CPUV nih.

@puteri: hehehe...

@aiza: aiza pun mengalami benda yg sama cam aku gak ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...