Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Friday, July 10, 2015

Lori Rapat

lori himpit kereta, lori memotong
 [Gambar perhiasan]


Bila melihat situasi di mana ada lori cuba potong queue dan rapat giler dengan kereta depan kitorang.

Member: Rapat giler lori tu.

Aku: Aku bet lori dengan kereta tu kawan karib. Pemandu dia je dak...


7 so full of themselves :

Pha Is said...

ni mcm kes lawak pintu bukan mahram je.. hehehe

Amanina Mads said...

seramnya tengok..

Dunia Zumal said...

Lori dengan kereta tu kamceng betul kan...

aswadz said...

@pha_is: lebih kurang la. hahaha...

@amanina: kalau experience sendiri, lagi seram.

@zumal: member baik...

Syazana Zainn said...

Bahaya drive macam tu

Tak sayang nyawa sendiri apatah lagi nyawa orang lain

Khai♥Rin : anies said...

Lori nk ngorat kereta tu ;)

aswadz said...

@syazana: btol tuh...

@anies: hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...