Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, May 8, 2016

Artifak vs Teknologi

Cuba korang teka.


baghdad battery, artifak, sejarah


Apakah benda kat atas ni?

A. Artifak bersejarah

B. Bateri

C. Kedua-duanya


12 so full of themselves :

Pha Is said...

beteri, juma kat baghdad kalau x silap.. pernah baca pasal ni..

ma ❥ said...

klo teki teki ni selalu bnda yg kita tk terpikir. bila tgk terpk cm Artifak bersejarah haha so jwpn nye beteri hihi

dear anies said...

bateri

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

n.i.n.a Mads TM said...

artifak dijadikan lampu ke tu.. unik

Nadratul Syazwana said...

Ingatkan artifak bersejarah. Tapi ada yang jawab Battery.. Battery ke ni?HUhu confuse pulak.Nak jawab kedua-duanya lah hahaha.

Hana Hadi said...

Apakah.. Macam bateri

aswadz said...

@pha_is: bateri btol, artifak pun btol.

@ma: dua2 jawapan pun btol.

@anies: hehehe... bateri dan artifak.

@dewi: tq singgah.

@nina: artifak yg juga merupakan bateri.

aswadz said...

@syazwana: btol dah jawapan tu.

@hana: bateri dan juga artifak.

Pha Is said...

janji betul.. hahaha

xyz小站 said...

Good....

aswadz said...

@pha is: hahaha... tak sempat lagi nak menyusun buah2 pemikiran.

@xyz: thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...