Friday, May 3, 2013

Iron Man 3



Sekuel kepada Iron Man 2 or mungkin korang bole cakap sekuel kepada The Avengers gak. Kali ni lagi banyak sut berbanding Iron Man 2. Dalam Iron Man 3 kali ni, Tony Stark bertemu dengan musuh yang "dicipta" nyer pada masa lampau, sebelum dia jadi Iron Man lagi. Jom tengok trailer dia dlu.




Sekuel kali ni memang terbaek bagi aku. Tak seperti sekuel movie2 yang laen yang kebanyakan nyer tak bole nak beat movie diorang yang first. Tapi ada certain part of the movie yang korang akan rasa jalan citer dia agak slow sket. Tapi overall, jalan citer tetap menarik, especially masa klimaks nanti.

Daripada segi aksi, memang penuh ngan aksi. Lagi2 dengan sut Iron Man yang banyak giler plus dengan sut Mark 42 yang tengah dalam proses prototaip. Lagi pun citer Iron Man kalo takde aksi yang banyak, jangan panggil citer tu Iron Man.

Bagi aku, movie Iron Man 3 ni antara movie yang terbaek aku tengok tahun nih.




5 comments:

GLaceTInG said...

Thank you so much.

Sop said...

mmg best tp lg best yg satu :)
lebih baik dr no 2

Bahrain Ramlan said...

Tak sabar nak pg tengokkk..

Nurhasnatul Nabila said...

wahhh syiokkk ea?

aswadz said...

@glace: you are welcome.

@sop: yeke. aku sker yg 3 ni lg.

@ramlan: silakan tengok.

@nabila: syiokkk wooo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...