Monday, April 29, 2013

Tips Mengundi daripada Mat Luthfi

Korang baru 1st time nak mengundi dan agak noob tentang cara2 nak pilih calon untuk dipangkah?

Anda tak daftar mengundi lagi tapi rasa rajin nak tau?

Anda dah 14 kali mengundi tapi dah lupa cara macam mana nak pilih calon pilihan?

Korang bole la tengok video daripada Mat Luthfi nih.

Yang dah 14 kali mengundi tapi buat2 lupa macam mana nak mengundi pun boleh tengok video ni gak.


*video ni takde kena mengena dengan tips2 nak pilih calon suami/ isteri.





6 comments:

vanilla said...

akhirnya abg tgk gak video matluthfi ni...yeahh...he's brilliant right? hehehe

puteri kasih said...

jom mengundi :)

Cik Yaya said...

salam =)

haha adoi tgolak plak den dgr ni..hehe

eh, helmet iron man tu paling menarik..mne dia dpt ea..nak beli jugk la..tuka helmet ^o^

aswadz said...

@vanilla: sbb kelakar sbb nyer. tu yg tgk. keh3...

@puteri: jom...

@yaya: ada jual kat tesco area rumah aku.

Hatimi Tahirruddin said...

mmg lawak tul la si mat luthfi ni...haha

aswadz said...

hehehe... dia memang kelakar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...