Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, April 14, 2013

G.I. Joe - Retaliation



Sape dah tgk G.I. Joe, angkat tangan... Dah dah. Tak yah  nak gembira sangat.

Aku baru je tengok movie ni minggu lepas. Tak yah tanya kenapa ari ni baru nak update. Soalan tu cliche dah. G.I. Joe - Retaliation nih sekuel kepada G.I. Joe - Rise of the Cobra. Kali ni pasukan elit G.I. Joe ni dihapuskan atas arahan White House. Kenapa? Bagaimana? Persoalan tu akan terjawab time korang tengok movie ni nanti. Hehehe...




Movie kali nih agak kurang umph berbanding dengan G.I. Joe - Rise of the Cobra. Kalo minum teh kat Boh Sungai Palas, kalo diorang buat kurang umph, bole la sruh diorang bancuh semula. Tapi kalo tengok movie yang kurang umph berbanding prekuel dia, tak kan nak sruh pengarah dia bikin balik movie nih?

Dengan kemunculan watak The Rock ngan Bruce Willis dalam movie kali ni, mungkin sedikit sebanyak membantu menarik minat penonton. Jalan citer is okay. Tapi aksi kureng. Melaenkan letupan di sana sini. Tapi aksi yang kat atas gunung bersalji tu menarik. Yang tu memang thumbs up.

Selaen daripada tu, yang laen agak jauh berbeza dengan movie yang sebelum nih. Dan aku rasa watak Flint takde impak pun dalam citer nih. Daripada matikan watak Duke, baek matikan watak mamat nih je. Haishh...




10 so full of themselves :

bukankosong said...

yess

agak kurang umpphh!

so predictable

thaqibzaki said...

Torrent ada belum ni? Tak sempat dah nak update latest cerita. :(

aswadz said...

@bukankosong: setuju gak ek. hehehe...

@thaqib: ntah la. aku tgk kat wayang je.

vanilla said...

sedih duke mati...benci2..hehe...flint sape? lupa dah..hahahah...kita suka storm shadow tu je..hehe

aienzunnur said...

Nipu byk ni cite ni.hahaha.sbb xigt storyline yg first xmampu mmbndingkn..oblivion bes gok

cweet pinky said...

mase g wayang hari tuh , ade dah filem ni tp takde rase macam nak tgk pown :P ehe

maybe CP bukan kaki wayang kowt , ehe ..

aswadz said...

@vanilla: hehehe... flint tu yang... hhmmm... x ingat gak.

@aien: oblivion citer apa?

@CP: mgkn la tu.

vanilla said...

oblivion cite tomkurus.....hukaloh...xminat tomkurus

puteri kasih said...

ramai juga yang kata citer ni tak best :) puteri pula tak sempat nak tengok

aswadz said...

@vanilla: hahaha... xpe2. kita tgk citer laen.

@puteri: bole tgk citer laen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...