Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Friday, April 12, 2013

Kronik, Memang Kronik

Kronik. Memang kronik.

Dah masuk hari ke-12 dalam bulan "April the Fool", baru ada 2 entri (campur yang ni jadi 3).

Kronik. Memang kronik.

Tahap movie "The Kronikal of the Kronik ReX".

Memang kronik tahap kronikal.


Tak tau la apa nak jadi dengan aku sejak dua menjak nih. Jadi malas giler nak update blog sendiri. Blogwalking pun sempat terjah blog dalam bloglist je. Sape yang tinggal jejak kat shoutbox, buat masa ni masih terabai.

Nak kata sibuk ngan keje, memang la sibuk. Tapi takde la sibuk sampai takde masa nak update langsung kan. Idea tu memang ada. Tapi ntah kenapa jari jemari ni terlalu keras untuk menterjermahkan idea kepada isi2 yang boleh dimuatkan ke dalam blog aku nih. Keras dowh...


 [Cari "jari keras" kat Google jumpa gambar nih. Hahaha...]


Nanti rajin2 aku update la balik blog nih. Hehehe...


p/s: isi entri ni pun tahap kronik gak.

2 so full of themselves :

puteri kasih said...

mood menaip kelaut la tu..hehe

aswadz said...

hehehe... btol tuh. masa lapang lbh byk spend utk tgk movie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...