Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, May 25, 2013

Facebook Update dalam Dunia Sebenar

Facebook skang ni adalah antara media sosial yang paling popular di dunia. Aku rasa hampir sumer orang yang aku kenal ada akaun Facebook. Korang ingat tak masa Facebook mula2 memperkenalkan timeline dalam update diorang satu ketika dulu (agak skema ayat yang aku pakai ni).

Time tuh sumer orang kalo bole tak nak pakai timeline tu sebab dah biasa dengan interface sebelum tuh. Siap install application lagi supaya maintain interface lama. Punyer la tak nak guna timeline tuh kan. Tapi tu la kan. Kita baru nak biasa dengan interface yang sedia ada. Tiba2 ada update baru. Terpaksa cuba adapt balik ngan interface baru.

Skip to the main point. Korang pernah terfikir tak apa akan berlaku kalo Facebook update ni berlaku gak dalam kehidupan seharian kita? Pernah? Tak pernah? Takpe. Video kat bawah ni bole berikan gambaran.





4 so full of themselves :

vanilla said...

hahahha...tensen je

puteri kasih said...

memang tensen bila asyik tukar baru je...tu yang dah kurang guna FB tu.. :)

Hatimi Tahirruddin said...

haha mmg lawak...

aswadz said...

@vanilla: mmg pun.

@puteri: tukar sket2 ok la. tp kalo drastik sgt, ssh la.

@hatimi: hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...