Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Friday, October 25, 2013

Mana yang Penting Didahulukan

Lama pulak aku meninggalkan dunia blogging nih. Adakah mood bercuti hari tuh memberi kesan terhadap aktiviti berblogging aku? Hahaha... Skema lak ayat aku tiba2. Tapi memang tak dinafikan pun. Kalo dah cuti lama tuh, memang nak bukak blog tu rasa malas giler. Padahal time cuti hujung minggu bole pulak rajin2 bukak blog, walhal cuti jugak.

Tapi tak kisah la. Sebab aku bukan lagi seorang student yang boleh nak blogging siang dan malam, masa aku lagi terhad untuk update blog. Tapi alhamdulillah, mood aku untuk berblogging tu masih ada. Kalo tak, dah lama kena tutup blog aku nih. Hehehe...

Entri hari ni entri sesaje je. Sebenar nyer aku ada benda laen yang nak kena settle kan dlu. Time cuti2 macam ni pun, masih ada keje laen yang perlu aku buat. Cuma takde kaitan ngan pekerjaan aku la. Ni keje laen. Hehehe... Apa pun, benda yang penting harus didahulukan. So, blogging ni terpaksa aku letak tepi dlu.


13 so full of themselves :

aisya said...

memang kalau cuti panjang nak cari semangat menaip entri tu payah betul.. hehe..

aienzunnur said...

rakyat didahulukan
pencapaian diutamakan

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

elok dahulukan tugas hakiki.. blogging sampingan saja..

Sylarius Yusof said...

Kalau dah terikat dengan komitmen kerja tu, masa untuk blogging ni makin terhad. Tulis blog ni pun kadang tak tentu, time ada idea, kejap je boleh buat entri. Time takda idea, menung depan laptop berejam pun tak tau nak tulis aper.

cweet pinky said...

hehehehe, kalaw ade 2 benda penting, penting kan yang lebih penting , ehehehe ~

status FB CP hari tuh yang meraih banyak like :P ahahaha...

btw , gud luck la wif ur work...

LydSunshine said...

ye lah..betul la apa ko buat ni. Utamakan mana yang perlu dulu. Blog ni hanya sambil2an je. Sama mcm aku jgk. Selalu je tak sempat nak update.

LaLa mhdnor said...

tu la kan, bila dah lama menaip rasa cam malas giler nak start balik menaip entry.

Ain Syazana said...

Hai blogwalking sini. Tq visit mine hee

Cik Yaya said...

salam..
tu lah..ptt pon cam lama xnmpk je..hee ;p

bz kan..samela yaya pon..huhu

aswadz said...

@aisya: nak bukak laptop pun xde semangat time cuti.

@aien: hahaha... buat iklan 1Malaysia ke?

@aiza: btol2.

@sylarius: tp mslh bila idea dtg time tgh wat keje.

@CP: mmg keje yg lebih penting la kan. sbb duit gaji yg nak guna utk sara diri.

aswadz said...

@lyd: hang pun bz gak ye.

@lala: btol tuh.

@ain: mekasih sbb sudi berkunjung.

@yaya: lama ek? hehehe...

Pha Is said...

x pe.. buat yg mana penting dulu.. dahulukan mana yg patut..
rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan..!! hehehe

aswadz said...

hahaha... btol2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...