Sunday, October 13, 2013

Been Busy

Agak busy sejak kebelakangan ni. Minggu lepas ngan minggu nih aku outstation kat Shah Alam. Ada kursus pasal work culture. Hari Selasa ari tuh baru balik. Tu pun balik petang. And macam biasa. Balik je daripada kursus, of course kerja akan menjadi bertimbun. Kena kejar dateline untuk research paper lak satu hal. Tengah bulan November nak kena present kat Sabah pulak.

Lab result ada yang tak buat lagi ni. Research paper pun tak start tulis lagi. Kira nyer sebelum balik untuk Raya Haji nih, kena pulun kerja lab dlu bagi siap. Baru boleh bercuti dengan tenang. Balik daripada cuti nanti baru fikir camne nak tulis research paper. Hahaha...


busy


Aku rasa bulan Oktober ni akan menjadi seperti bulan Ogos ari tuh. Bulan yang agak tak produktif. Entri ni bole consider sebagai entri pertama bulan Oktober. Selaen daripada busy ngan keje, bulan ni juga aku akan "busy" dengan cuti. Maklum la. Hari Raya Haji kan. Since Kedah cuti 2 hari, so dapat la cuti lama sket. Dapat la lupakan kejap kerja kejap. Hehehe...


14 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

busy nya.. selamat bercuti dan selamat hari raya.. :D

aswadz said...

selamat hari raya.

ainil fazieda said...

huhu :P bawak bersabar ye , dah menjadi tanggungjawab kann ? Selamat hari raya :)

puteri airyn said...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha..

aisya said...

selamat bercuti and salam aidiladha.. :)

cweet pinky said...

ahahaha !!! cara taip pown nampak tergesa2, btw selamat hari raya haji dan semoga urusan awak dipermudahkan :)

Sylarius Yusof said...

Salam Aidiladha. Tu dia, memang nampak busy sangat bulan ni. Time-time dok kalut ni, kalau bantai menulis jugak, memang jadi tak ketahuan isinya.

LydSunshine said...

ntahnya ko ni. bizi sgt. tapi takpe la. Blog ni hanya sambilan. Itu menunjukkan yang ko normal. Ada life sendiri.

sha (chirp chirp) said...

yeay, sama la kite. busy, busy, busy :)

trah zain said...

wpun sy still student, dh terasa ke-busy-an tu, kalo keje xtau la cane

puteri kasih said...

bila cuti busy ngan cuti..bila kerja busy ngan kerja pula kan...hehehe :)

O'gosh Iskandar said...

berkojolah kito..sekueknyo...

aswadz said...

@ainil: hehehe... btol2.

@airyn: selamat hari raya.

@aisya: selamat bercuti gak.

@CP: nmpk tergesa2 ke? hahaha...

@sylarius: mmg gitu la jwb nyer.

aswadz said...

@lyd: ye, aku mmg manusia normal. hahaha...

@sha: satu geng la nih? hehehe...

@trah: teringin nak jd student blk.

@puteri: keje ke, cuti ke. dua2 pun jd bz.

@ogosh: hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...